Novosti Sport Događanja

Trofej ban Jelačić u subotu u Vukovini

26.06.2020. / Damir Žbulj

Nakon što je proteklog vikenda uspješno organizirano četvrto izdanje Play Cupa, nogometnog turnira za one najmlađe (U-7), Vukovina i NK Ban Jelačić će ove subote 27. lipnja ugostiti malo starije U-10 nogometne nade na devetom izdanju Trofeja ban Jelačić.

U četiri grupe podijeljeno je 15 ekipa, akcija kreće u 9.40 sati, dok je završnica predviđena u popodnevnim i večernjim satima. Polufinale se igraju od 17.40 sati, utakmica za treće mjesto u 18.20, a veliko finale u 19 sati, nakon čega je na programu službena podjela medalja, nagrada i trofeja.

U skupini A su Gorica 1, Bubamara (Zagreb), Špansko (Zagreb) i Stupnik, u Skupini B Inter-Zaprešić, Devetka (Zagreb) i NK Kurilovec, u Skupini C Hrvatski dragovoljac (Zagreb), Brinje (Grosuplje), NK Ban Jelačić (Vukovina) i Samobor, a us Kupini D Lokomotiva (Rijeka), Krka Novo Mesto, Vatreni (Zagreb) i Gorica 2.

Turnir je dio sustava 'Planet nogomet', što je još jedan pokazatelj uspješnosti ovog projekta. Iz godine u godinu sama kvaliteta i izvedba turnira je sve bolja, s osmišljenim programima, službenim otvaranjem i zatvaranjem, ceremonijom dodjele nagrada i ostalim popratnim sadržajima, za što organizator svake godine prima čestitke i pohvale sudionika.

Pokrovitelji su Grad Velika Gorica, Zajednica športskih udruga grada Velike Gorice, Nogometni savez grada Velike Gorice, Zagrebačka Županija, a u posljednje tri godine i Hrvatski nogometni savez.

 

Podijeli