Novosti Sport Događanja

Trofej prvaka MNL VG Sjever zasluženo u Rakarju: Mato Barišić najbolji igrač, Marko Klafurić iz Kurilovca najbolji strijelac!

15.08.2022. / Damir Žbulj

Ekipa Rakarja osvojila je naslov prvaka drugog izdanja Malonogometne lige VG Sjever! U posljednjem kolu, koje se igralo na kurilovečkom Udarniku, Rakarje je trebalo pobijediti domaćina, prošlogodišnje prvake kako bi osvojilo trofej.

Junak je bio Marko Župetić, koji je zabio jedini pogodak u slavlju Rakarja!

Kosnica je 'bez borbe' pobijedila Črnkovec i tako na kraju zauzela drugo mjesto, dok je Velika Mlaka s 4:1 dobila Selnicu pa je zasluženo osvojila treće mjesto.

Niti ekipa Mičevca, baš kao ni Črnkovec, nisu se pojavili na završnici, dok je Obrezina natjecanje zaključila 3:1 pobjedom nad Plesom.

Najboljim igračem proglašen je Mato Barišić iz Rakarja, dok je najbolji strijelac Marko Klafurić iz Kurilovca.

Najbolji vratar je Stjepan Beđić iz Kosnice, a najboljoj momčadi su još i Dario Banić iz Velike Mlake, Marko Ivančić iz Kosnice te Petar Krasnić iz pobjedničke ekipe Rakarja.

Nagradu za fair play dobila je Selnica, najbolji domaćini su bili u Velikoj Mlaki, a najbolji gosti su bili dečki s Plesa.

Galerija slika

Trofej prvaka MNL VG Sjever zasluženo u Rakarju: Mato Barišić najbolji igrač, Marko Klafurić iz Kurilovca najbolji strijelac!

Podijeli