Novosti Sport Događanja

Trofejno otvaranje sezone za Ivu Mišković i Jana Markana: Predani rad daje rezultate!

09.09.2020. / Damir Žbulj

Nova teniska sezona krenula je sjajno za velikogorički iTeam! Talentirana 16-godišnja Iva Mišković i 12-godišnji Jan Markan na turnirima u Zagrebu otišli su do kraja te su u svoje vitrine pospremili pobjedničke pehare!

Mišković je nastupila na turniru Mladost Open 2020 za tenisačice do 18 godina, a slavila je u dramatičnom i neizvjesnom finalu, u paru s kolegicom iz TK Ponikve, rezultatom 7:6(6), 5:7, 10-7.

U 'singlu' je gimnazijalka Iva stigla do polufinala!

"Natjecatelji koji predano treniraju u iTeamu Velika Gorica od svojih prvih teniskih koraka pokazali su zapažene rezultate već na samom početku nove sezone. Ponosan je bio i ne samo njen dugogodišnji trener Robert Kardum, koji je trenutno na poslovnom putu u Kini, nego i trenerica Barbara Rajić, koja je odgovorno i marljivo preuzela ovaj trenerski izazov," rekao nam je čelnik velikogoričkog iTeama Miha Troha.

Na turniru je sudjelovalo 17 djevojčica iz 11 klubova.

Markan je sudjelovao na turniru OP TK Hrvoje, za dječake do 12 godina i na prvi dan nove školske godine je 'sedmaš' osvojio prvo mjesto.

"Turnir nije za njega krenuo lako. Prvi meč otvorio je izgubljenim setom, ali je na kraju rezultat okrenuo u svoju korist i s 5:7, 6:2 i 6:4 uspio je svladati svog suparnika, što mu je dalo vjetar u leđa. Do kraja turnira glatko slavi u svim mečevima, a pobjednički niz zaključio je maestralnim finalom i 6:0, 6:1 uspjehom protiv jakog protivnika," istaknuo je Troha.

Izuzetno uspješan bio je i u konkurenciji parova, ali zbog ozljede suigrača morali su predati meč polufinala...

"Njegov predani rad s trenerom Ivanom Levarom, kao i sparinzi sa suigračima iz kluba, dali su rezultate te Jan dokazuje kako je u formi," analizirao je klupski čelnik pa dodao:

"Svim našim natjecateljima želimo uspješnu tenisku godinu, puno ozbiljnog rada i odricanja!"

U velikogoričkom iTemu od početka rujna krenula je i škola tenisa.

"Upisi za nove članove svih dobnih skupina još uvijek traju, a sve dodatne informacije možete saznati na moj broj telefona 091 33 44 031," poručio je za kraj Miha Troha.

Galerija slika

Trofejno otvaranje sezone za Ivu Mišković i Jana Markana: Predani rad daje rezultate! Trofejno otvaranje sezone za Ivu Mišković i Jana Markana: Predani rad daje rezultate! Trofejno otvaranje sezone za Ivu Mišković i Jana Markana: Predani rad daje rezultate! Trofejno otvaranje sezone za Ivu Mišković i Jana Markana: Predani rad daje rezultate! Trofejno otvaranje sezone za Ivu Mišković i Jana Markana: Predani rad daje rezultate! Trofejno otvaranje sezone za Ivu Mišković i Jana Markana: Predani rad daje rezultate!

Podijeli