Novosti Sport Događanja

Trostruko slavlje u Mičevcu: I pioniri i kadeti i juniori Gorice osvajači trofeja u Kupu NSZŽ

03.10.2024. / Damir Žbulj

Mlade nade Nogometne škole HNK Gorica osvojile su Kup Nogometnog saveza Zagrebačke županije i u konkurenciji pionira, kadeta i juniora! Sve tri finalne utakmice su odigrane na terenu u Mičevcu, pioniri su bili uvjerljivi protiv Jaske Vinogradar, kadeti su deklasirali vršnjake zaprešićkog Inkera, dok su juniori Gorice nadigrali Samobor!

Pioniri su pod vodstvom Denisa Banića slavili rezultatom 4:0, a mrežu ekipe iz Jastrebarskog dvaput je pogađao Karlo Zajec, dok su precizni bili i Niko Mačković i Lovro Pranić. U prvih 11 bili su Filip Saraga, Dan Stipić, Faruk Salihović, Karlo Zajec, Ivano Čale, Marko Marić, Patrik Franjić, Bartol Solić, Ivan Vrbanić, Niko Mačković i Mykhailo Abramovich, dok su priliku s klupe dobili i Bartol Bočkaj, Ivan Došen, Ferdinand Vukmanić, Lovro Pranić, Roko Filipec, Luka Jug i Maks Berdik.

Kadeti su deklasirali zaprešićki Inker, dva komada zabio je Armando Plečko, a po jednom su u 7:0 pobjedi pogađali i Borna Gašparić, Patrik Volarević, Jakov Tomašić, Francis Echue iz penala te Mihael Kelava. U početnoj postavi trenera Borisa Trivunova bili su Nino Belčić, Krešimir Vidić, Ivano Matulin, Armando Plečko, Patrik Volarević, Ivan Fran Veltruski, Pavle Brnadić, Josip Klasnić, Borna Gašparić, Ivan Bilobrk i Juraj Frigan, dok su u nastavku ušli Dario Jakovac, Borna Švenda, David Grab, Jakov Tomašić, Francis Echue, Marko Jug i Mihael Kelava.

Juniori su pod trenerskom palicom Ivana Parlova sa 4:1 bili bolji od Samobora, uz dva pogotka Luke Vrzića te po jedan Patrika Horvata i kapetana Lovre Dukića. Počasni gol za Samobor zabio je Lovro Karamatić. U finalu su igrali Josip Cundeković, Patrik Horvat, Lovro Dukić, Ivan Barišić, Petar Raguž, Benjamin Dulčić, Stjepan Kučiš, Gabriel Đivoje, Zvonimir Josić, Luka Vrzić, Fran Stunja te Georgi Stoyanov, Arona Fall, Fran Kasumović, Patrik Veselić, Romeo Štefanac, Jura Kordej i Petar Peychev.

Svi oni se sada okreću novim prvoligaškim izazovima, juniori će u idućem kolu gostovati u Osijeku, a kadeti i pioniri kod Solina.

 

Galerija slika

Trostruko slavlje u Mičevcu: I pioniri i kadeti i juniori Gorice osvajači trofeja u Kupu NSZŽ Trostruko slavlje u Mičevcu: I pioniri i kadeti i juniori Gorice osvajači trofeja u Kupu NSZŽ Trostruko slavlje u Mičevcu: I pioniri i kadeti i juniori Gorice osvajači trofeja u Kupu NSZŽ

Podijeli