Novosti Sport Događanja

Turopoljac bez većih problema riješio Dubravu

26.09.2016. / Nefertum IT
Derbi utakmica Prve županijske lige igrana je u Novom Čiču gdje je Dinamo Hidrel s 1:0 svladao Rugvicu. Rezultat spomenutog susreta pratio se i u Kučama gdje je Turopoljac ugostio četvrtopalsiranu Dubravu. Kriza, ako je je uopće i bilo iza je nogometaša Turopoljca koji su goste iz Vrbovečke Dubrave ispratili sa šest pogodaka preskočivši tako Rugvicu u redoslijedu klubova.

-Još uvijek tu ima praznog hoda, no nadam se da ćemo to kroz naredne utakmice posložiti. Po prvi smo puta od početka krenuli agresivno, na što su nam oni udarili kontru koju srećom nisu realizirali, tako da još uvijek nismo spremni za neku jurnjavu. No, kada smo došli na radnu atmosferu, to izgleda sasvim drugačije- osvrnuo se na jučerašnju utakmicu strateg Turopoljca Vlado Horvat.

Briljirao je trostruki strijelac Igor Hajduk, dva je pogotka postigao Vjeko Lučić, a jednog iz kaznenog udarca Tomislav Jakovljević.

turopoljac velika.jpg

Uoči nedjeljnog susreta kod susjeda iz Turopolja sastav Turopoljca ulazi jači za dojučerašnjeg igrača upravo Turopolja, Andrejasa Šejića. Uz Šejića klub iz Turopoljca angažirao je proteklih dana i Zlatko Avgustinovića koji je u jučerašnjem susretu odradio posljednjih pola sata, a trener Horvata nada se kako će uskoro u kadru momčadi imati i stopera Petra Nikolića.

Podijeli