Novosti Sport Događanja

Turopoljski Leštant domaćin kadetima i juniorima Kurilovca i Gorice u borbi za trofej Kupa Grada Velike Gorice

05.06.2024. / Damir Žbulj

Na turopoljskom Leštantu će ove srijede pasti odluka tko će osvojiti trofej Kupa Grada Velike Gorice u kategoriji kadeta i juniora. U oba dvoboja sastaju se mlade nade Kurilovca i Gorice i bit će to zaista dva zanimljiva okršaja.

Finalni dvoboj kadeta počinje od 16 sati, dok juniori igraju od 18.30 sati!

Kadeti Gorice su u polufinalu s 4:0 bili bolji od Jelačića iz Vukovine, dok je Kurilovec sa 7:2 izbacio Veliku Mlaku.

I u juniorskoj konkurenciji Gorica je bila bolja od Jelačića, dok su Kurilovčani eliminirali Bunu, a obje utakmice su završile s identičnih 6:0.

U finalu su izraziti favoriti obje ekipe Nogometne škole HNK Gorica, koje nastupaju na nacionalnoj prvoligaškoj razini, ali imat će i klinci iz Kurilovca što za pokazati...

Juniori i kadeti NK Kurilovec su ove sezone osvojili prva mjesta u svojim natjecanjima te su napredovali u viši rang te su se plasirali u Prvu NL Centar!

Pod vodstvom Zvonka Radoša za juniore su igrali Niko Šestak, Petar Andrijanić, Ante Burazer, Borna Cindrić, Renato Šimac, Antonio Novak, Matej Vojnić, Marko Ojvan, Sven Mikulin, Filip Kraljević, Andrija Forjan, David Premec, Gabrijel Blažević, Benjamin Balinčić, Domagoj Hanjinko, Lovro Huzjak, Emanuel
Đuretić, Patrik Vidović, Marino Šturm, Ivan Ščepina, Franco Plepelić, Filip Ešegović, Palison Tee Doe Wesseh, Filip Vrban, Matej Šimčić i Ivan Tomašić.

Kadete je vodio Željko Radočaj, a igrali su Luka Barišić, Luka Batovanja, Gabrijel Brnada, Leon Cvetković, Matija Čumpek, Kristijan Dobrenić, Luka Đurašić, Gabriel Gorenc, Filip Jukić, Luka Klafurić, Tomislav Krstanović, Ivan Jakov Lesinger, Antonio Lozić, Vito Mikulaj, Mihael Prša, Martin Skrbin, Josip Tokić, Mihael Blažević, Janko Čančar, Ivan Houdek, Luka Komšić, Nikola Kos i Ivano Vrtarić.

U seniorskom finalu ovog prestižnog lokalnog natjecanja u organizaciji Nogometnog saveza Velike Gorice sastaju se Gradići i Lukavec, a borba za trofej zakazana je za srijedu, 12. lipnja, u 18 sati na terenu Poleta u Buševcu

Podijeli