Novosti Sport Događanja

Turopoljsko srce i MNE Kurilovec krenuli s aukcijom dresova za Ivana Šćepinu: Prvi su na redu Dinamovci - Špikić, Pjaca, Baturina i Petković

17.09.2024. / Damir Žbulj

U humanitarnu akciju 'Svi za Ivana' uključila se i Udruga Turopoljsko srce, koja će zajedno s MNE Kurilovec u narednim danima napraviti aukciju dresova...

Sva prikupljena sredstva bit će namijenjena za robotsku neurorehabilitaciju (Poliklinika Glavić) i fizioterapiju (Poliklinika Body Balance) u trajanju od dvije godine.

Naš mladi sugrađanin Ivan Šćepina teško je stradao u nesreći, a rehabilitacija i oporavak bit će dugi, izazovni, ali i financijski zahtjevni.

Prvi će na licitaciju potpisani dresovi Dinamovaca - Kurilovčanina Darija Špikića te Martina Baturine, Bruna Petkovića i Marka Pjace, a uoči večerašnje utakmice Lige prvaka s Bayernom u Münchenu.

Aukcija na Facebook stranici Turopoljsko srce traje do četvrtka, 19. rujna, do 21 sat, a početna cijena svakog dresa je 150 eura.

"Aukcija se provodi u u komentarima ispod objave i potrebno je napisati željeni dres i ponudu, mogu sudjelovati pravne i fizičke osobe, najveća ponuda u predviđenom vremenskom roku odnosi pobjedu, a ukoliko se aukcija završi s dvije istovjetne ponude, administrator stranice može odrediti dodatno vrijeme za 'pripetavanje'..."

"Nakon završetka aukcije i uplate, potrebno je u inbox Facebook stranice Turopoljsko srce poslati potvrdu o plaćanju," pojasnili su organizatori.

 

Sva novčana sredstva s aukcije, kao i ostale donacije, uplaćuju se na račun humanitarne udruge VG Legacy (HR7224840081502032607), uz obvezni opis plaćanja 12.IGRAČ

 

 

 

Podijeli