Novosti Sport Događanja

Turopoljsko srce u 'online' izdanju, humanitarni turnir prebačen za neka povoljnija vremena

06.12.2020. / Damir Žbulj

Nažalost, zbog aktualne epidemiološke situacije te uvedenih mjera u sprečavanju širenja koronavirusa ovogodišnje izdanje humanitarne akcije Turopoljsko srce održat će se samo u 'online' izdanju.

Malonogometni turnir prebačen je tako iz ovog predblagdanskog vremena za neki prvi pogodniji termin, no, aukcija dresova, umjetničkih slika i ostalih zanimljivih predmeta nastavlja se bez ograničenja...

"Dragi naš humanitarci, polako nam prolazi godina koja je bila 'drugačija'. Godina koja nas je sve dovela u situacije kada smo imali vremena secirati pojedine sekvence svojih i tuđih života. Bila je to godina kad smo fizički bili dalje nego ikad, a srcem nikad bliži. Turopoljsko srce je ove godine grijalo domove obitelji koje se bore s raznim nedaćama suvremenog života i zato pozivamo Vas sve zajedno da kao i svake godine skupimo u sebi sve ono najbolje i sinergijom taj krug obitelji čiji ćemo dom ugrijati materijalno i emocionalno bude još veći," najavili su organizatori ove humanitarne akcije.

"Ove godine se naša humanitarna akcija provodi u skladu s trenutnom epidemiološkom situacijom. Prikupljena sredstava ćemo provoditi isključivo putem online aukcija dresova, slika i ostalog inventara. Nogometni turnir kafića ćemo prolongirati za prvi adekvatan termin."

"Pozivamo sve zainteresirane da nam se priključe u velikoj aukciji dresova koju ćemo započeti već u ponedjeljak i trajat će sve do kraja godine. Sve donacije i uplate vršit će se na račun Udruge, Zagrebačka banka HR3923600001102799361," istaknuli su.

-->> Turopoljsko srce je i dalje veliko: Nadamo se da ćemo se uskoro ponovno družiti

Vjerujemo kako će se i ove godine pokazati koliko je veliko turopoljsko srce, baš kako je to bilo i protekle dvije godine.

Podijeli