Novosti Sport Događanja

U izravnom dvoboju CB Vision potvrdio naslov

17.01.2017. / Nefertum IT
Slavljem igrača CB Vision završio je mininogometni Kup Velike Gorice za sezonu 2016./2017. koji je okupio osam momčadi koje su dvokružnim sustavom odigravanja izbacile najbolju momčad. Po prvi puta tu titulu ponijeli su igrači CB Visiona koji su u izravnom dvoboju svladali Gorenc transporte za potvrdu prvog mjesta i pobjedničkog naslova.

mini velika.jpg

Cijela sezona svela se upravo na dvoboj ovih dviju momčadi koje su u posljednjem kolu odlučivale o pobjedniku. Budući da su u posljednjih trideset minuta ušli s dva boda prednosti igračima CB Visiona za potvrdu prvog mjesta dostatan je bio i jedan bod, dok je Gorenc transportima „igrala“ samo pobjeda.

Veliki dvoboj s nestrpljenjem se očekivao i u dvorani Panadić sporta koja ne pamti ovakav interes za jednu utakmicu mininogometa. Gotovo 150 znatiželjnika zauzelo je svoje mjesto u dvorani kako bi popratili ovaj dvoboj u kojem su kao pobjednici izašli igrači CB Visiona.

mini velika 1.jpg

Bili su igrači Gorenc transporta agilnija i dominantnija momčad, no put do mreže Visionova gola nisu pronašli, a kada su se odlučili na igru s igračem vratarom jednu neopreznost iskoristio je Zvonko Fisel koji je donio veliku radost na klupu Visiona, ali i u dio gledališta koji je bio na njihovoj strani.

mini velika 2.jpg

Igru Visiona tijekom cijele sezone nosio je mladi Martin Šroler, koji je ponio epitet najboljeg strijelca i igrača, a samim time zauzeo je mjesto i u najboljoj momčadi koju uz njega još čine; Alan Filep, Jurica Kovačić, Petar Milatović, Marko Klafurić i Davor Strineka.

mini velika 3.jpg
Najbolja momčad

mini velika 4.jpg

mini velika 5.jpg
1. mjesto- CB Vision

mini velika 6.jpg
2. mjesto- Gorenc transporti


mini velika 7.jpg
3. mjesto- Alpas Team

mini velika 8.jpg

REZULTATI 13. KOLA
ELF – CB PURGER 4:2 (Gredelj 2, Belec, Matić/ Augustić)
OZIRIS BAR – CB VISION 0:4 (Šroler 2, Filep, Čolić)
SDP VELIKA GORICA – ALPAS TEAM 2:3 (Raković 2/ Klafurić 2, Mari. Grdenić)
GORENC TRANSPORTI – VG BOYS 3:0 (Grdenić 2, Šandor)

REZULTATI 14. KOLA
OZIRIS BAR – CB PURGER 1:2 (Boban/ Boban AG, Landeka)
SDP VELIKA GORICA – ELF 2:10 (Radas 2/ Gredelj 4, Brkić 3, Vukušić, Belec, Maglica)
VG BOYS – ALPAS TEAM 0:4 (Mark. Grdenić, Klafurić, Japec, Barišić)
GORENC TRANSPORTI – CB VISION 0:1 (Fisel)

POREDAK
1. CB VISION 34,
2. Gorenc transporti 29, 3. Alpas Team 28, 4. SDP Velika Gorica 20, 5. Elf 18, 6. VG Boys 13, 7. CB Purger 13, 8. Oziris bar 7

Podijeli