Novosti Sport Događanja

U Kučama 'izvučena' sedmica: Turopoljac do vrha napunio mrežu Lomnice

08.11.2020. / Damir Žbulj

Turopoljac iz Kuča slavi treću uzastopnu pobjedu! I to kakvu! Bez primljenog pogotka, a čak su sedam puta tresli mrežu gostiju iz Lomnice, koja je pak upisala i treći poraz u nizu...

Sve je sjajno za domaćina krenulo već u trećoj minuti, kad je pogodio Vjekoslav Lučić.

Adrian Perić je na isteku prvih pola sata povećao prednost, a u samom finišu prvog dijela zabio je i treći gol Turopoljca, koji je i prelomio dvoboj.

Trener Lomnice Romano Župetić je zbog ozljeda ranije morao iz igre izvaditi i Davida Posavca i vratara Josipa Pogledića, što je dodatno otežalo gostujuću poziciju na travnjaku u Kučama.

U nastavku je posedno raspoložen Tomislav Horvat, koji je prvo u 56. minuti povećao prednost na 4:0, onda je u 62. minuti realizirao kazneni udarac, a nakon što se i Lučić ponovno upisao u listu strijelaca, u završnici je Horvat kompletirao svoj hat-trick i postavio na konačnih 7:0.

Posljednjih pola sata obje ekipe su ostale s desetoricom na travnjaku, nakon okršaja Mlinarića i Jukić-Sunarića, koji su zaradili isključenje.

NK TUROPOLJAC KUČE: Petar Kovačić, Stjepan Martinić, Marko Paradžik, Branislav Bušić (Filip Dejanović 46'), Vjekoslav Lučić, Kristijan Avramović (Matija Fabijančić 65'), Tomislav Horvat, Josip Mlinarić, Ivan Šestok (Mile Anđelić 56'), Adrian Perić (Tomislav Šutalo 65'), Miljenko Kumić (Dario Iličić 46'). Trener: Milan Marinić.

NK LOMNICA: Josip Pogledić (Tomislav Trputec 35'), David Posavec (Hrvoje Dilberović 30'), Marko Dijanežević, Kristian Arbanas, Luka Mandura, Igor Gusak (Leon Grgić 65'), Matej Jukić-Sunarić, Luka Bubalo, Patrik Posavec, Filip Bedeković (Antonio Jeđud 65'), Marin Ćurić (Ivan Baf 65'). Trener: Romano Župetić.

Turopoljac je u 14. nastupu stigao do sedme pobjede i s 23 boda je na šestom mjestu. Lomnica je i dalje na 21 osvojenom bodu i lagano klizi u donju polovicu ljestvice.

-->> Kapetan Ivan Kos u sudačkoj nadoknadi osigurao peto uzastopno slavlje Mraclina

Ispred je i Polet iz Buševca, koji je u ovom kolu s 5:0 deklasirao Rakov Potok i ima identičan učinak kao i klub iz Kuča. Mraclin je poslije dramatičnog slavlja u okršaju s Naftašem na fantastičnoj trećoj poziciji. Klas je u derbiju začelja kod Rakovca stigao do svoje prve ovosezonske pobjede, a Ban Jelačić nije igrao utakmicu protiv Stupnika, jer je ekipa iz Vukovine odlukom lokalnog epidemiologa morala u samoizolaciju.

"Ekipa iz Vukovine stavljena u samoizolaciju zbog 'kontakta' s zaraženom osobom na utakmici prošlog kola te je procjena epidemiološke službe kako igrači moraju u samoizolaciju, bez obzira što nitko nema simptome, niti je na sreću pozitivan," poruka je iz redova Jelačića. 

Želimo im od srca da tako i ostane te što brži povratak nogometu. 

Podijeli