Novosti Sport Događanja

U rekordnom Turopoljskom srcu prikupljeno više od 141 tisuću kuna: Hvala svima, sada slijedi treći dio akcije

20.01.2022. / Damir Žbulj

Hvalevrijedna humanitarna akcija 'Turopoljsko srce' i u nedavnom je sada već prošlogodišnjem izdanju srušila sve rekorde! Neposredno prije Božića održana je donatorska večera, organizirana je licitacija dresova uživo, ali i putem Facebooka. Ponovno je u 'balonu' Panadić sporta organiziran i sada već tradicionalni malonogometni turnir 12 velikogoričkih kafića, a prikupljena su i sredstva od donacija, prodaje majica i prigodnih rekvizita...

Ukupno je prikupljeno pomalo nestvarnih 141.550,00 kuna, za pomoć potrebitim obiteljima našeg velikogoričkog i turopoljskog kraja!

Svaka čast svima koji su sudjelovali!

"Hvala svima koji su dali svoj doprinos i omogućili da u četvrtoj godini održavanja humanitarne akcije Turopoljsko srce prikupimo rekordan iznos," poručili su s ponosom organizatori.

Najviše je prikupljeno na donatorskoj večeri i aukciji dresova, među kojima je bio i onaj kapetana vatrenih Luke Modrića. Prikupljeno je 121 600 kuna!

Aukcijom dresova na Facebook stranici Turopoljsko srce prikupljeno je 9250 kuna, od kotizacija momčadi turnira 7200 kuna, dok je od raznih donacija i prigodne prodaje rekvizita na sam dan turnira prikupljeno još 3500 kuna.



Tek sada kreće onaj najvažniji dio ove sjajne priče Turopoljskog srca!

"Slijedi treći dio akcije koji uključuje kontaktiranje obitelji i nabavku potrepština. O svemu što ćemo napraviti obavještavat ćemo vas," poruka je za kraj.

 

Podijeli