Novosti Sport Događanja

U Rukometnom klubu Gorica žele proširiti bazu rada s najmlađima

25.01.2017. / Nefertum IT
Rukomet je u Hrvatskoj ponovno u središtu pozornosti. Pogotovo nakon sinošnje pobjede hrvatskih rukometaša nad Španjolcima u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

-Rukomet je djeci sada opet interesantan te nam se javljaju u sve većem broju. Upravo zbog toga i mi ih pozivamo da nam se pridruže u našoj rukometnoj školi, jer želja nam je proširiti bazu rada s najmlađima od sedam do jedanaest godina- ispričao nam je tajnik HRK Gorice, Hrvoje Pekera.

poziv velika.jpg

Gorički rukometni klub jedan je od rijetkih u kojem se oslanaju na domaće igrače. Prije su nositelji igre bili Matija Černetić, Mario Turan, Miro Maravić koje su danas zamijenili Josip Dijanić, Hrvoje Ceković, Filip Krstanović, Ivan Laljek te otišli Domagoj Ferenčina.

-Klinci ponikli u našem klubu redovito dobivaju priliku i u seniorskim vodama. Sve je na njima, jer ukoliko su ustrajni rezultat neće izostati- kaže nam Pekera.

Danas u klubu u pet mlađe dobnih kategorija trenira stotinjak djece, a ukoliko i vi želite da vaše dijete bude dio premijerligaške priče HRK Gorice odvedite ga na trening u Srednjoškolsku dvoranu svakog utorka od 21 ili četvrtka od 20 sati. Informacije se također mogu dobiti i kod trenera Marinka Karavanića (095/8839-528). 

Podijeli