Novosti Sport Događanja

U subotu rekreativni mješoviti odbojkaški turnir

30.05.2017. / Sportska redakcija

Odbojkaški klub Gorica, u suradnji s pastoralom sportaša Zagrebačke nadbiskupije, u subotu, 3. lipnja organizira rekreativni mješoviti odbojkaški turnir “Gorica kup 2017“ koji će se održati u Gradskoj sportskoj dvorani.

Niz igrača OK Gorice tijekom godina igrao je ili još uvijek igra mješovitu ligu koju organizira Pastoral sportaša Zagrebačke nadbiskupije te su,temeljem njihovih pozitivnih iskustava za ovakav oblik natjecanja, iz vodstva kluba kontaktirali Pastoral sportaša, koji je nesebično pružio pomoć u organizaciji turnira.

-Na ovaj turnir smo se odlučili iz nekoliko razloga. Odbojka je jedan od rijetkih sportova koje mogu istovremeno igrati i žene i muškarci, i vjerujte mi, ponekad ti mješoviti dvoboji znaju biti napetiji i od nekih drugoligaških utakmica. Nadalje, htjeli bismo se ovim turnirom zahvaliti i našim vjernim navijačicama i navijačima te im omogućiti da barem sudjelovanjem na ovom turniru osjete čari infrastrukture koju, tijekom cijele sezone, koristi naš klub- izjavio je predsjednik OK Gorice, Ivan Šulc.

Svaka ekipa može prijaviti do 12 igrača i igračica, pri čemu moraju voditi računa da u postavi na terenu mogu biti najviše tri muška igrača. Svi zaljubljenici u odbojku svoje prijave mogu izvršiti na broju mobitela; 099/8867434 (Renato).

Kotizacija iznosi 250 kuna po ekipi, a za najbolje ekipe osigurane su medalje i pehari.

Podijeli