Novosti Sport Događanja

U tijeku turnir "Sportom protiv droge"

25.08.2016. / Nefertum IT
U organizaciji Nogometnog kluba Meštrica u utorak je na nogometnom igralištu u Gornjoj Lomnici započeo veliki turnir mlađih i starijih pionira „Sportom protiv droge“ na kojem sudjeluju 24 momčadi s preko 400 mladih nogometaša. Dva nogometna dana već su iza organizatora koji ovim turnirom žele osigurati da se mladi u što većem broju okupljaju oko sporta te da žive zdrav i sportski život.

-Ovaj turnir zbog toga je rađen tematski, jer na ovaj način mi želimo ukazati na sve vrste ovisnosti, zbog čega nam je jedan od ciljeva potaknuti prevenciju odnosno uključiti što više mladih u sport- rekao nam je predsjednik Nogometnog kluba Meštrica, Stanislav Kljutić.

Među 24 momčadi koje su prihvatile poziv organizatora nalaze se Lokomotiva, Hrvatski dragovoljac, HAŠK, Dinamo OŠ, Lučko, Ponikve, ali i klubovi iz karlovačke i turopoljske okolice.

-Što se tiče kvalitete ona je dobra i zadovoljavajuća jer momčadi koje sudjeluju imaju kvalitetne momčadi i dobar rad s mladima- nastavio je Kljutić.

Turnir se nastavlja danas, te u subotu kada je na programu cjelodnevni turnir za najstarije godište starijih pionira, dok je završnica turnira predviđena za utorak od 15 sati.

Podijeli