Novosti Sport Događanja

Udarnice u Samoboru novu sezonu otvorile 'za deset': Bernarda Mostarlić predvodila s devet golova

24.09.2022. / Damir Žbulj

Savršeno su rukometašice velikogoričkog Udarnika otvorile novu sezonu 2. HRL Zapad! Na gostovanju u Samoboru nisu imale 'milosti' te su u konačnici slavile s velikih deset golova razlike. Na semaforu je na kraju bilo 23:33 za igračice pod vodstvom Darija Zrnića...

Međutim, iako su Udarnice u prvom poluvremenu praktički stalno imale prednost, nije izgledalo kako će razlika biti tako uvjerljiva.

Još šest minuta prije predaha domaće rukometašice su bile na 11:12, ali su do poluvremena zabile još samo jednom. Proradila je obrana Udarnika i uz nekoliko sjajnih vratarskih intervencija u napadu su se raspucale Bernarda Mostarlić, Nera Butković, Ela Bajkuša, Anja Haramina te novopridošla Nikolina Laco.

Nakon tog 'udarničkog' završetka prvog dijela, bilo je puno lakše slomiti otpor suparnica u nastavku i sigurna pobjeda nije niti u jednom trenutku dolazila u pitanje.

Bernarda Mostarlić se zaustavila na devet golova, dok su po pet dodale Bajkuša, Haramina i Laco. Franka Gvardiol je samoborsku mrežu zatresla četiri puta, Nera Butković i Diana Vincek precizne su bile dvaput, a jedan gol dodala je i Magdalena Jurić. Doprinos slavlju dale su i Lea Krznar, Lena Dunđerović te Anja Jambrešić, Tabeaceline Magenreuter, Ana Jozinović, Lana Vrabelj, Lana Vrdoljak i Iva Štefan.

U drugom kolu 2. HRL Zapad Udarnik igra na svom parketu, a prvog dana listopada u goste stiže Liburnija - Opatija.

 

 

 

 

 

(Foto: ŽRK Udarnik)

 

 

Podijeli