Novosti Sport Događanja

Udarnik do vrha napunio mrežu Segeste

31.08.2017. / Sportska redakcija

Nakon Zagreba, nogometaši Udarnika srušili su još jednog bivšeg prvoligaša, sisačku Segestu.

Klub velike tradicije i povijesti, pritisnut mnogobrojnim problemima fizički nije mogao parirati Kurilovčanima koji su slavili s visokih 5:0. Hodak i Kelava u prvom su dijelu načeli domaćina, kojeg su u posljednjih petnaestak minuta dokrajčili Brajo, Džaja i još jednom Kelava.

-Pristup je bio bitan. No, ja nisam u potpunosti zadovoljan, ali to ipak ne umanjuje zalaganje svih igrača kojima još jednom čestitam na ovako uvjerljivom izdanju- kaže trener Udarnika, Damir Biškup.

Bolji start u Kurilovcu se nije mogao poželjeti, a uz Udarnik s dvije su pobjede prvenstvo otvorili i nogometaši Zagorca, Krka i Opatije.

-Da nam je netko ovo ponudio naravno da bih prihvatio, no ja sam sebi uoči prvenstva zadao cilj da u prvih pet kola pokušamo uzeti deset bodova. Sada smo jako blizu toga, no mi ćemo pokušati osvojiti i više od toga, jer vjerujte mi u narednim utakmicama bit ćemo još bolji- nastavio je trener Biškup.

Zbog reprezentativnih obaveza Hrvatske koja u subotu od 20,45 sati na Maksimiru igra protiv Kosova, treće kolo u kojem će Udarnik ugostiti Dugo Selo na rasporedu je u nedjelju od 17 sati.

Podijeli