Novosti Sport Događanja

Udarnik dočekuje Gradiće

28.10.2016. / Nefertum IT
Nogometni vikend pred nama otvorit će danas nogometaši HNK Gorice koji će na Gradskom stadionu ugostiti Dugopolje. Međutim, gledajući sveukupno na dolazeće utakmice najviše pažnje svakako privlači susjedski derbi Međužupanijske lige u kojem će se u Kurilovcu susresti domaći Udarnik i Gradići.

Utakmica se u oba tabora dočekuje s velikim nestrpljenjem, ali i u različitim raspoloženjima jer Udarnik je u prošlom kolu poražen u Novskoj od Liberatasa, dok su Gradići na domaćem travnjaku bili uspješniji od Ponikva.

-Mislim da ćemo i dalje ostati neporaženi na domaćem terenu. U Novskoj smo bili loši te se sada ponovno moramo skupiti i odigrati dobru utakmicu. Ne treba očekivati da ćemo mi i Špansko sve pobjeđivati, možda je i dobro da je ovakvo  stanje jer stalno moramo biti maksimalno koncentrirani. Što se tiče sutrašnje utakmice, očekujem pobjedu, uostalom mi u svakoj utamici i idemo na tri boda- rekao nam je trener Udarnika, Boris Perković.

vikend nog velika.jpg

U pripremi za sutrašnju utakmicu Perkovićeve trupe tijekom tjedna su odigrale i test utakmicu protiv HNK Gorice gdje su zabilježili pobjedu od 2:1, pri čemu je strateg Udarnika koristio i usluge novopridošlih igrača, Karla Stojića koji pravo nastupa ima u sutrašnjoj utakmici, te Tonija Maričevića koji će na nastup još malo pričekati. Za razliku od Kurilovčana u Gradićima se nakon pobjede kontra Ponikvi lakše diše. Osjeti se to i po atmosferi, ali i radu igrača na treninzima koji jedva čekaju sutrašnju utakmicu.

vikend nog velika 1.jpg

-S obzirom da smo pobijedili u susretu protiv Ponikva, nama sutrašnja utakmica nije važna koliko njima. Ono što me posebno veseli je to što moji igrači napreduju iz treninga u trening, što se vidi i na utakmicama, zbog čega se nadam da će tako biti i u Kurilovcu. Mi tamo idemo bez opterećenja, a nadam se da ih možemo iznenaditi. Uostalom, protiv momčadi koje su jake, a k tome još i na prvom mjestu uvijek je gušt igrati- rekao je trener Gradića, Zoran Tomčić.

Utakmica u Kurilovcu igra se sutra od 15 sati, vjerujemo pred lijepo ispunjenim gledalištem, jer utakmice koje s pravom nose epitet turopoljskog derbija zavrijeđuju da budu praznik velikogoričkog nogometa.  

Podijeli