Novosti Sport Događanja

Udarnik i dalje stopostotan

25.09.2016. / Nefertum IT
Nogometaši Udarnika ostvarili su još jednu, sedmu uzastopnu pobjedu u prvenstvu Međužupanijske lige. U gostima kod Savskog Marofa, Kurilovčani su rutinski odradili još jedan susret u kojem su istoimenog domaćina porazili s 2:0.

Pobjednik je riješen u prvom dijelu u kojem su domaćeg vratara Lukića matirali Matej Kelava i Nikola Brajko čime je nastavljen uspješan rezultatski niz kurilovečkog četvrtoligaša koji i dalje predvodi ligašku kolonu. 

UDARNIK VELIKA.jpg
FOTO: NK Savski Marof

Svoj susret jučer su odradili i nogometaši Gardića koji su gostovali u Novskoj kod Libertasa gdje su poraženi s 5:2. Junak pobjede domaćeg sastava bio je Milašinović koji je postigao četiri pogotka za domaću momčad koja je početkom drugog dijela bila u rezultatskom minusu nakon što je eurogol za vodstvo Gradića postigao Furić.  

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 7. KOLO  
NK SAVSKI MAROF – NK UDARNIK 0:2 (0:2)
STRIJELCI:
0:1 Kelava (33), 0:2 Brajko (40).
NK SAVSKI MAROF: Lukić, A. Landripet, Dežić, Hanžek, Pasarić-Delić, M. Landripet, Pošmuga, Loaw, Kramarić, Magdić, Polić. TRENER: Zlatko Koletić
NK UUDARNIK: Kranjčec, Šarić, Milanović, Pralas (od 60. Matanović), Brajko (od 52. Grdenić), Brčić, Kelava, Strunje (od 63. Mihanović), Petković (od 68. Landeka), Radoš, Džaja (od 72. Zlodi). TRENER: Boris Perković

Podijeli