Novosti Sport Događanja

Udarnik rutinski do pobjede protiv Gradića

29.10.2016. / Nefertum IT
Lijepo subotnje poslijepodne privuklo je na igralište u Kurilovec više od tristo znatiželjnika koji su željeli pogledati lokalni derbi Međužupanijske lige između Udarnika i Gradića. Povišene tenzije kakve su karakteristične za susjedske derbije osjetile su se i danas, kako na terenu tako i na tribinama. Srećom, sve je završilo samo na verbalnim delikitima, što i da je onu pravu draž ovakvim utakmicama.

Pobjeda domaćina je očekivana i zaslužena, a iz tabora gostiju s pravom negoduju na suđenje, budući da su pred vrlo važan susret protiv Zeline ostali bez Ekolla koji je danas nepotrebno zaradio treći žuti karton. Domaćini su već iz prve šanse poveli, iz gostujućeg kornera izrodila se brza kontra koju je završio Matej Kelava poslavši loptu u nebranjeni dio mreže.

derbi mznl velika.jpg

S 1:0 se otišlo na odmor, a sve nade gostiju u povoljan rezultat ugasio je pogotkom glavom u 53. minuti Stjepan Pralas kojeg je milimetarskim centaršutom pronašao Kristijan Brčić. Konačan rezultat u 87. minuti iz brzog protuudara kojeg je pokrenuo Brčić postavio je Dražen Ladović kojem je loptu primirio Goran Petković čime je moglo započeti slavlje u domaćoj momčadi, ali i na dijelu tribina koji je „drukao“ za Udarnik.

derbi mznl velika 1.jpg

Reakcije na utakmicu

Boris Perković (NK Udarnik):
„Očekivana pobjeda, iako su ovo najteže utakmice. Mi smo imali sreće što smo zabili za 1:0, ali poslije toga bili smo dominatniji, tako da je naša pobjeda sasvim zaslužena“.

Zoran Tomčić (NK Gradići): „Rezultat je takav kakav je. Igrom svoje momčadi sam zadovoljan koliko su nam dozvolili da igramo. Igračima čestitam na tom odnosu“.



MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 12. KOLO
NK UDARNIK – NK GRADIĆI 3:0 (1:0)
STRIJELCI:
1:0 Kelava (9), 2:0 Pralas (53), 3:0 Ladović (87)   
NK UDARNIK: Kranjčec, Strunje, Ladović, Milanović, Stojić, Šarić (od 87. Skrbin), Brajko (od 76. Mihanović), Džaja (od 30. Petković), Brčić, Kelava (od 84. Matanović), Pralas (od 55. Grdenić). TRENER: Boris Perković
NK GRADIĆI: Kovačić, Krstanović, Rajić, Budimir, Lacković (od 69. Butković), Ekollo, Bogović (od 78. Jurić), Furić (od 60. Fridrih), Ferenček, Šandor (od 69. Leder), Župetić (od 55. Štefner). TRENER: Zoran Tomčić

Podijeli