Novosti Sport Događanja

Udarnik saznao suparnice na državnoj završnici u Poreču!

19.02.2020. / Damir Žbulj

Rukometašice velikogoričkog Udarnika i treću su godinu u nizu izborile nastup na kadetskoj završnici prvenstva Hrvatske.

Igračice rođene 2002. godine i mlađe će se pod vodstvom Josipa Mesnika u Poreču od 5. do 8. ožujka boriti s najboljim hrvatskim klubovima za titulu prvakinja Hrvatske u 1. HKRL.

-->> Mesnik odveo Udarnik na državnu završnicu pa uživao u veličanstvenom slavlju Hrvatske nad Srbijom: Napravili smo jednu dobru priču

Izvučene su skupine i raspored završnice, koja se održava u SD Žatika.

Udarnik je smješten u grupu A u kojoj su još Podravka Vegeta, 1234 Virovitica, Trogir '58, Sesvete Agroproteinka i ŽRK Hoteli Makarska, koje će u četvrtak 5. ožujka u 15 sati biti i prve suparnice.

Istog dana od 18 sati na rasporedu je veliki okršaj s Koprivničankama, u petak 6. ožujka igra se protiv 1234 Virovitice (10.30 sati) i Trogira '58 (17 sati), dok je posljednja utakmica skupine u subotu od 11.30 sati protiv Sesveta.

Prve četiri ekipe iz svake skupine ulaze u razigravanje, a borba za konačne pozicije i medalje na rasporedu je u nedjelju 8. ožujka.

U skupini B su Split 2010, zagrebačka Lokomotiva, Zrinski iz Čakovca, Metković, Đurđevac i Samobor.

DERBI U SISKU


Prva ekipa je proteklog vikenda bila slobodna, a u 14. kolu 3. HRL Središte čeka ju gostovanje kod Siska, koji se nalazi na trećoj poziciji ljestvice, s utakmicom više i dva boda manje od Udarnika.

Bit će to pravi derbi, koji se igra u subotu od 13 sati.

 

Galerija slika

Udarnik saznao suparnice na državnoj završnici u Poreču! Udarnik saznao suparnice na državnoj završnici u Poreču! Udarnik saznao suparnice na državnoj završnici u Poreču!

Podijeli