Novosti Sport Događanja

Udarnik u nastavku do druge pobjede

31.08.2016. / Nefertum IT
Nakon subotnje pobjede protiv Moslavine nogometaši Udarnika i u drugom uzastopnom domaćem susretu bili su uspješni. Ovoga puta u Kurilovcu je pala Zelina koja je napadima domaćina uspješno odolijevala u prvih 45. minuta.

Okupljeni gledatelji u prvih 45. minuta vidjeli su tvrdu i čvrstu utakmicu u kojoj je inicijativu imala domaća momčad. Gosti su u tom periodu igre tek u nekoliko navrata prešli na protivničku stranu. Iz siromašnog prvog dijela treba izdvojiti lijepo izveden slobodni udarac Kristijana Brčića koji je odjeo na vratnici Jurić- Bareova gola, koji je u prvom dijelu uspješno zaustavio udarce Grdenića i Petkovića.

udarnik 2 velika.jpg

I dok je u prvom dijelu Jurić- Bare imao i sreće kod Brčićeva slobodnog udarca u 74. minuti ostao je nemoćan. Lijepo izveden udarac ovoga je puta završio u njegov mreži. Mogao se Brčić nakon toga još jednom upisati u strijelce, no njegov udarac s jedanaest metara nije pronašao put do protivničke mreže. Prošlo je to nekažnjeno, a pobjedu Udarnika u sudačkoj nadoknadi potvrdio je Nikola Brajko.

udarnik 2 velika 2.jpg

Prije početka susreta u kratkom razgovoru s predsjednikom Filipom Gabelicom i sportskim direktorom Darko Janječićem osjetio sam kako u Kurilovcu vlada dobra i pozitivna atmosfera koja je novom pobjedom dodatno podgrijana, jer jedan od pritajenih favorita pokleknuo je pred naletom Perkovićevih trupa.

udarnik 2 velika 3.jpg

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 2. kolo
NK UDARNIK – NK ZELINA 2:0 (0:0)
STRIJELCI:
1:0 Brčić (74), 2:0 Brajko (90)
NK UDARNIK: Kranjčec, Milanović, Ladović, Brčić (od 90. Mihanović), Zagorec, Kelava (od 46. Pralas), Grdenić (od 84. Matanović), Strunje, Petković (od 63. Brajko), Radoš, Džaja. TRENER: Boris Perković
NK ZELINA: Jurić- Bare, Puhelek, Gilanj, Eterović, Batarilo, Pajač (od 63. Zmazek), Mikulinec, Ovčar (od 77. Bagavac), Palčić, Skupnjak (od 67. Bošnjak), Borovčak (od 90. Zubić). TRENER: Marijan Glavica

Podijeli