Novosti Sport Događanja

Udarnik zadovoljan nastupom

14.02.2017. / Sportska redakcija

Početak veljače nogometaši Udarnika iskoristili su za nastup na turniru na Pešćenici u organizaciji trećeligaša HAŠKA-a. U jakoj trećeligaškoj konkurenciji jer uz HAŠK na turniru su sudjelovali Samobor, Trnje, Stupnik te kombinirana momčad Dinamovih kadeta i juniora Udarnik je nastup završio osvajanjem pet bodova.

Pobjedi nad Stupnikom (3:2) pridodana su još dva remija protiv Samobora (2:2) i Dinama (0:0), dok su se boljima od Kurilovčana pokazali Trnje (0:1) te domaćin HAŠK (1:3).

-Ideja ovakvog turnira je odlična jer se igra subotom i nedjeljom po šezdeset minuta tako da previše ne raubate igrače u ovom dijelu priprema. Rezultat nam nije bio primoran, no veseli činjenica kako smo s trećeligašima bili ravnopravni, iako smo većinu utakmica igrali bez Kristijana Brčića i Ante Džaje- osvrnuo se na turnir kurilovečki strateg Boris Perković.

Daljnje uigravanje momčad očekuje već sutra od 17 sati protiv Španskog, nakon čega slijede dva susreta na prirodnoj podlozi u Kurilovcu. Najprije u subotu od 15 sati Udarnik igra protiv Turopoljca, dok sljedeći utorak na SRC Kurilovec stiže drugoligaš, Dinamo II kojeg vodio Mario Cvitanović.

Podijeli