Novosti Sport Događanja

Uljarević: Daj Bože da netko od mojih suigrača zabije za pobjedu nad Zadrom, nitko sretniji od mene

18.12.2020. / Damir Žbulj

Gorak okus nakon ispadanja od Splita u osmini finala Kupa Kreše Ćosića košarkaši Gorice pokušat će isprati na gostovanju u Zadru, kod lidera domaćeg prvenstva, kojeg su već ove sezone u trećem kolu HT Premijer lige i dobili...

Junak je tada bio Karlo Uljarević, strijelac pobjedničkog šuta s istekom vremena.

"O prošloj utakmici koju sam odlučio svojim pogotkom ne razmišljam previše. U tom trenutku sam ja dobio loptu i napravio sam ono što najbolje znam. Daj Bože da netko od mojih suigrača bude u takvoj prilici i da zabije koš za pobjedu, nitko sretniji od mene...”

“Zadar je odlična ekipa s vrhunskim trenerom i nije čudno da su vodeći u prvenstvu. S pobjedom u Beogradu protiv FMP-a sigurno su si još više podigli samopouzdanje pred ovaj derbi. Neće nam biti lako, ali idemo tamo rasterećeni jer nemamo što za izgubiti. Igrat ćemo svoju igru pa ćemo vidjeti kud će nas to odvesti," najavio je bek Goričana.

"Sigurno je da ćemo pokušati pobijediti kao što to uvijek i radimo. Igrači će dati sve od sebe jer protiv Zadra se ne može kalkulirati," dodao je Uljarević.

Okršaj u dvorani na višnjiku na rasporedu je od 17 sati. Zadar i Gorica jedini ove sezone imaju tek dva poraza, ali ekipa pod vodstvom izbornika Mršića ima i dvije odigrane utakmice više.

Bikove prije Božića čeka još domaći dvoboj s Cibonom, koji se igra u srijedu 23. prosinca od 19 sati.

 (Foto: HKS, Marin Sušić)

Podijeli