Novosti Sport Događanja

Uspješan vikend velikogoričkih stolnotenisača: Turnir je bio pun pogodak

09.12.2019. / Damir Žbulj

Stolnotenisači velikogoričkog Stanfara na idealan su način zaključili ovu godinu, domaćom pobjedom u dvoboju šestog kola 1. HL Zapad nad ekipom STK Bajer Fužine.

Marko Habijanec upisao je uvodnu pobjedu, no, nakon toga su gosti dobili dva meča okrenuli susret u svoju korist. Ipak, Habijanec i Karlo Javor, prvo u paru, a nakon toga i u pojedinačnim mečevima donose zasluženo 4:2 slavlje.

Zimska pauza traje do 18. siječnja, a Stanfar je nakon devet odigranih dvoboja na drugom mjestu s dva poraza i 16 osvojenih bodova, dva manje od vodećeg zadarskog Donata, koji je ostvario sve pobjede. 

Druga ekipa, u sastavu Gusić, Rozić, Elger i Radošević, pobijedila je u 2. HL dvije ekipe iz Krapine rezultatom 4:0 i 4:3.

TURNIR JE BIO PUN POGODAK

U Gradskoj sportskoj dvorani održano je premijerno izdanje Otvorenog stolnoteniskog Gorica kupa, natjecanja za rekreativce, koje je organizirao Marko Habijanec.

Nastupilo je 24 natjecateljica i natjecatelja, prvo mjesto je osvojio Hrvoje Klanac, srebrni je bio Ivan Javor, a bronca je otišla u ruke Vanje Šuvak.

"Čestitamo svim igračima na sudjelovanju i nadamo se dogodine nastavku turnira, koji je bio pun pogodak," poruka je iz velikogoričkog stolnoteniskog kluba.

 

 

Galerija slika

Uspješan vikend velikogoričkih stolnotenisača: Turnir je bio pun pogodak Uspješan vikend velikogoričkih stolnotenisača: Turnir je bio pun pogodak Uspješan vikend velikogoričkih stolnotenisača: Turnir je bio pun pogodak Uspješan vikend velikogoričkih stolnotenisača: Turnir je bio pun pogodak Uspješan vikend velikogoričkih stolnotenisača: Turnir je bio pun pogodak Uspješan vikend velikogoričkih stolnotenisača: Turnir je bio pun pogodak

Podijeli