Novosti Sport Događanja

Uvjerljivo izdanje mladih nogometaša Gorice

26.09.2016. / Nefertum IT
Druga momčad HNK Gorice koja se od ove sezone natječe u Jedinstvenoj županijskoj ligi dobro „gura“ kroz prvenstvo. Iako momčad odreda čine igrači koji ove sezone još uvijek mogu igrati za juniore, u konkurenciji seniora mladi dečki trenera Perice Vidaka dobro napreduju.

-Tek sada vidimo neke stvari jer da oni sada igraju juniorsku ligu tamo bi bili dominatni. Ovim projektom gledajući dugoročno dobit ćemo puno više. Kroz ove utakmice do izražaja nam dolaze nedostaci koje kroz rad otklanjamo- kaže nam trener Perica Vidak.

Nakon sedam kola, njegova momčad je na omjeru od četiri pobjede i dva poraza što ih je trenutno s utakmicom manje smjestilo na petu poziciju.

-Moglo je i bolje, no ako se zna da smo mlada i neiskusna momčad možemo biti zadovoljni. Doma uglavnom lagano pobjeđujemo, dok u gostima gdje domaćin igra čvrsto i tvrdo ide nam malo teže, a tako će nam sigurno biti u srijedu kada gostujemo kod Rakovca koji igra domaćinski nogomet- o dodašnjim rezultatima će Vidak.

dvojka velika.jpg

U jučer igranoj utakmici njegovi izabranici bili su itekako raspoloženi jer su goste iz Ivanić Grada porazili s visokih 7:1. Mala pogreška omogućila je gostima da u ranoj fazi utakmice povedu, no do kraja susreta stvari na terenu diktirala je momčad Gorice.

-Dobra utakmica s naše strane, a pobjeda je mogla biti i uvjerljivija- istaknuo je Vidak.

Trostruki strijelac za domaću momčad bio je Puškarić, a među strijlce upisali su se i Humeljak, Muhar, Čolić i Desput.

Podijeli