Novosti Sport Događanja

Vega sezonu otvorila srebrom i broncom u parovima

25.10.2016. / Nefertum IT
Na otvorenju nove sezone akrobatskog rock'n'rolla medalje nisu izostale niti za članove SPK-a Vega.

Na prvom turniru sezone u Zagrebu najuspješniji članovi Vege bili su Ema Tot i Andrija Fabijančić koji su osvojili 2. mjesto u kategoriji Mini, dok je Mirti Ciprić i Martinu Vuglenoviću medalja izmakla za nijansu. Magdalena Sekovanić i Nino Komušar su u istoj kategoriji zauzeli 8. mjesto.

vega-ns1.jpg

Karla Ciprić i Juraj Fabečić su se plasirali u finale kategorije mlađh juniora 2 te svoj drugi nastup u ovoj kategoriji zapečatili 6. mjestom.
Formacija  ''Swatkice'' (Leia Tot, Stella Pršir, Ema Kovačić, Dora Klepić, Ema Budak, Nika Miloš Paić, Tena Beloša Fijan, Ema Gršetić, Nola Ličina, Jana Fabečić, Lorena Šagovac) su zauzele 4. mjesto u kategoriji mini formacija 2.

vegans-swatkice.jpg

U međunarodnoj kategoriji mlađih juniora, Patricia Posavec i Fran Hrešć osvojili su 3. mjesto i time potvrdili pravo sudjelovanja na Svjetskom prvenstvu koje će se održati u Rusiji sljedeći mjesec. Lea Zobec i Filip Crnić su se nakon duge pauze vratili na plesnij podij te osvojili 6. mjesto.

vega-ns2.jpg

-Iako su se dogodile neke manje pogreške kod određenih natjecatelja, izuzetno sam ponosan na plasman naših plesača, prije svega jer se vidi napredak što je rezultat dobrog trenerskog tima, napornog rada naših članova i velike podrške njihovih roditelja. Greške se događaju i one su sastavni dio života i sportaša. Niti jedan sportaš ne pogriješi namjerno. I naša Janica Kostelić je pogriješila na prvoj Snježnoj kraljici.– napomenuo je Tomislav Odžić, glavni trener kluba.

vegans3 copy.jpg

Podijeli