Novosti Sport Događanja

VelGor gostovao u Zadru

31.10.2017. / Sportska redakcija

Tri natjecateljske ekipe novoosnovanog Košarkaškog kluba VelGor boravila su za vikend u Zadru gdje je ih je ugostio Košarkaški klub Zara. Uz žensku selekciju koja je protiv iskusnijih vršnjakinja Zare odigrala i prvu službenu utakmicu, put Zadra otišle su i dvije mlađekadetske ekipe.

-Prezadovoljan sam svime što smo doživjeli u ta dva dana u Zadru. Osim dobre košarkaške zabave i igre, veseli me što su se djeca dodatno povezala i kroz sport stekla nove prijatelje- ispričao nam je trener Košarkaškog kluba VelGor, Hani Istanbuli.

U dva dana odigrana su i tri susreta između dva prijateljska kluba. Ženske selekcije Zare i VelGora igrale su na Ugljanu, a rezultatom 46:40 slavile su Zadranke.

-Premda smo se skupili prije nešto više od mjesec dana, naše su se curke odlično nosile protiv puno iskusnijih cura iz Zare. Također, još uvijek pozivamo sve djevojčice od 5. do 8. razreda da nam se priključe, jer treniranje do kraja godine je besplatno- kaže trener Istanbuli.

Muške selekcije Zare i VelGora odigrale su pak dva susreta u kultnom mjestu zadarske košarke, legendarnim Jazinama, a svakom je klubu pripala po pobjeda. Važnije od samog rezultata bilo je stvaranje novih prijateljstava u čemu se i uspjelo, zbog čega je dogovoren i uzvratni susret koji bi se tijekom prosinca trebao dogoditi u Velikoj Gorici.

Galerija slika

VelGor gostovao u Zadru VelGor gostovao u Zadru VelGor gostovao u Zadru VelGor gostovao u Zadru VelGor gostovao u Zadru VelGor gostovao u Zadru

Podijeli