Novosti Sport Događanja

Velika Buna u subotu domaćin Breške lige, akcija u nedjelju seli na Šiljakovinu

04.07.2020. / Damir Žbulj

Malonogometna liga Vukomeričkih gorica nastavlja se ovog vikenda dvostrukim programom, u subotu je Velika Buna domaćim petom kolu, dok se u nedjelju Breška liga igra u Šiljakovini.

Akcija na Križajni počinje u 15 sati utakmicom između Šiljakovine i Lijevih Štefanki, Dubranec igra protiv Kozjače, slijedi dvoboj Lučelnice i Opatije pa Kravarskog i Markuševca. Derbi Gornjeg Hruševca i Gornje Opatije bit će posebno zanimljiv, a Pokupsko će prvo pobjedu pokušati ostvariti protiv Novog Brda. Vodeći Donji Hruševec favorit je protiv 'fenjeraša' Strezojeva, dok će posljednji na teren domaćin Velika Buna, protiv Hotnje, koja je također još uvijek bez pobjede.

U nedjelju u Šiljakovini igra se šesto kolo i bit će interesantno vidjeti u kakvom će stanju biti ekipe nakon subotnjih okršaja.

Breška liga ove sezone je poprilično izjednačena i nepredvidiva, nakon četiri kola Donji Hruševec i Gornja Opatija su poravnati na vrhu s devet bodova, Velika Buna ima jedan manje, dok Kravarsko, Gornji Hruševec, Opatija, Lijevi Štefanki i Markuševec imaju sedam bodova. 

(Foto: Malonogometna liga Vukomeričke gorice)

Podijeli