Novosti Sport Događanja

Velika Mlaka na svom terenu kreće u obranu naslova pobjednika MNL VG Sjever, u subotu se igra na Plesu kod aktualnog osvajača trofeja Kupa

28.06.2024. / Damir Žbulj

Nakon što je nova sezona MNL VG Sjever otvorena u Kosnici, kad je ekipa Plesa osvojila trofej u Kup natjecanja, u petak kreće i ligaško natjecanje i to kod aktualnog prvaka i branitelja naslova pobjednika u Velikoj Mlaki.

Sve će krenuti od 18.30 sati okršajem domaćina i Plesa, što će biti prava malonogometna poslastica, jer upravo je Pleso u finalnom okršaju za pehar prošlog vikenda porazilo Veliku Mlaku, nakon raspucavanja.

Slijedi dvoboj Lomnice i Kurilovca pa Rakarja i Meštrice. Ščitarjevo i Kobilić će odmjeriti snage od 20.30 sati, dok će na kraju sportskog dijela programa, od 21.10 sati, Kosnica igrati s Obrezinom.

Gradići će u prvom kolu biti slobodni.

"Naša ekipa brani naslov prvaka od prošle godine i, kako nas je ždrijeb pogodio, ove godine nas čeka trnovit put do obrane s obzirom na raspored u narednim kolima. Kako biste nam pomogli, pozivamo naše Velikomlačane, Velikopoljane i sve ostale prijatelje i podržavatelje ekipe da nas u petak dođete podržati na nogometnom terenu kluba NK Velika Mlaka 1947 gdje u 18.30 sati igramo protiv ekipe Plesa, koja nam je nanijela poraz u finalu Kupa prije par dana. Veselimo se što većem odazivu te da svi skupa provedemo lijepo poslijepodne i večer na terenima kluba, uz dobru zabavu, puno loptanja te tekućih napitaka i klope koje će biti," poručili su domaćini iz Velike Mlake.

Naravno, poziv ide navijačima svih ekipa, kao i 'neutralnim' ljubiteljima malonogometnih uzbuđenja, ali i druženja i dobre zabave.

U subotu se Malonogometna liga VG Sjever seli na Pleso, a upravo će Velika Mlaka biti slobodna.

Domaćin će od 17 sati igrati s Kosnicom, nakon njih na teren izlaze Obrezina i Ščitarjevo pa Kobilić i Rakarje. Susjedski okršaj Meštrice i Lomnice zakazan je za 19 sati, a na kraju se sprema još jedan pravi lokalni derbi Kurilovca i Gradića

 

 

Podijeli