Novosti Sport Događanja

Velikogoričanka Korina Peher kadetska ekipna prvakinja Hrvatske u preponskom jahanju

27.09.2022. / Redakcija

Na Prvenstvu Hrvatske u preponskom jahanju za kadete koje je održano prošli vikend u na prostorima konjičkog centra Evago Korina, u kadetskom uzrastu do 14 godina starosti Korina Peher takmičila se sa svojim partnerom Bright du Cerisier, 16 godišnjim kastratom pasmine KWPN (Nizozemski kraljevski konj) u timu sa Melani Tonić koja je jahala na konju Love Affair HŠK (Hrvatski športski konj) i osvojila svoju prvu zlatnu medalju.

Nakon dva sjajna prolaza parkura 110cm visine s "0" odnosno bez srušenih prepona osvojila je ekipno prvo mjesto. Za prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji falilo je samo malo koncentracije u 3. utakmici na visini 115cm i nažalost nismo ju vidjeli ponovo na postolju.

Korina je članica KK Sv. Juraj, a trenira na obiteljskom ranču pod budnim okom trenera Lane Mešetović i Edvarda Rajčevića pa se i u budućnosti očekuju jednako dobri rezultati ako ne i bolji.

Galerija slika

Velikogoričanka Korina Peher kadetska ekipna prvakinja Hrvatske u preponskom jahanju Velikogoričanka Korina Peher kadetska ekipna prvakinja Hrvatske u preponskom jahanju Velikogoričanka Korina Peher kadetska ekipna prvakinja Hrvatske u preponskom jahanju Velikogoričanka Korina Peher kadetska ekipna prvakinja Hrvatske u preponskom jahanju Velikogoričanka Korina Peher kadetska ekipna prvakinja Hrvatske u preponskom jahanju

Podijeli