Novosti Sport Događanja

Velikogorička rukometna 'kraljica' Dora Krsnik u posjeti mladim nadama Udarnika: Ovaj dan će im još dugo ostati u sjećanju!

22.11.2022. / Damir Žbulj

Nakon završetka Europskog prvenstva i nastupa s hrvatskom rukometnom reprezentacijom u Ljubljani, Dora Krsnik, naša velikogorička 'Kraljica šoka', imala je priliku još nekoliko dana provesti u svom gradu, a uz druženje s obitelji i prijateljima slobodno vrijeme iskoristila je i za posjetu treningu mladih nada ŽRK Udarnik.

Djevojčice su stajale u redu za autograme, slikanje i razgovor s Dorom, a potpis za uspomenu završio je i na majicama, dresovima, čarapama, bocama za vodu...

"Zahvaljujemo Dori na dolasku, a i na strpljenju! Trebalo je ispuniti sve želje naših malih rukometašica. Napravljeno je puno fotografija, pojedinačnih i skupnih i vjerujemo da će našim djevojčicama ovaj dan ostati još dugo u sjećanju," javila je trenerica u školi rukometa Martina Vugrinović, ali i tajnica u goričkom ŽRK Udarnik.

"Dora je obećala ponovno navratiti, a mi se nadamo kako će njen dolazak motivirati djevojčice za još bolji rad," dodala je Martina.

Hrvatske rukometašice ove godine nisu ponovile uspjeh s prošlog Europskog prvenstva, kad su osvojile brončanu medalju. Desetkovane ozljedama, bez nekih ključnih igračica, na kraju ovaj nisu izborile utakmice za odličja, ali izabranice Nenada Šoštarića uskoro se okreću novim izazovima. U travnju će igrati dodatne kvalifikacije za naredno Svjetsko prvenstvo, a protivnice će im biti Slovakinje.

Svjetsko prvenstvo igrat će se krajem iduće godine u Danskoj, Norveškoj i Švedskoj, vjerujemo i s našim rukometašicama na toj velikoj smotri.

 

 

 

 

 

(Foto: ŽRK Udarnik Velika Gorica)

 

 

Podijeli