Novosti Sport Događanja

Velikogorički stolnotenisači nastavljaju s pobjedama: Petrović, Jakić, Javor i Habijanec nadigrali Dugu Resu

29.11.2021. / Damir Žbulj

Stolnotenisači Velike Gorice upisali su još jednu pobjedu u 1. Hrvatskoj ligi Zapad, u odgođenom dvoboj s Dugom Resom. Gosti se nisu dobro proveli, a Velikogoričani su ostvarili sva četiri slavlja.

Na otvaranju meča je Martin Petrović s 3-2 bio bolji od Žarka Valentića, nakon što je dva puta bio u zaostatku. No, uspio je okrenuti susret u svoju korist, što je njegovi suigračima donijelo dodatnu motivaciju.



Ante Jakić je odigrao sjajno te je s 3-1 nadigrao Marka Tomičića, dok je Karlo Javor bio uvjerljiv protiv Franje Capana.

Posao su zaključili Marko Habijanec i Martin Petrović, koji su još jednim preokretom dobili kombinaciju Valentić i Tomičić, za vrijedne bodove u borbi za vrh ljestvice.



U idućem kolu, koje je na rasporedu 4. prosinca, STK Velika Gorica prvo igra derbi kod STK Tis u Zagrebu, koji također ima omjer šest pobjeda i jedan poraz ove sezone, a onda putuje na okršaj sa Zabokom.

Velikogoričke stolnotenisačice svoju borbu za opstanak u 1. HL Zapad nastavljaju domaćim susretima sa Samoborom i Svetom Nedeljom.

Galerija slika

Velikogorički stolnotenisači nastavljaju s pobjedama: Petrović, Jakić, Javor i Habijanec nadigrali Dugu Resu Velikogorički stolnotenisači nastavljaju s pobjedama: Petrović, Jakić, Javor i Habijanec nadigrali Dugu Resu Velikogorički stolnotenisači nastavljaju s pobjedama: Petrović, Jakić, Javor i Habijanec nadigrali Dugu Resu

Podijeli