Novosti Sport Događanja

VG Boysi očitali lekciju Gorenc transportima

24.10.2016. / Nefertum IT
Najzanimljivija utakmica drugog kola mininogometnog Kupa bila je ona između prošlogodišnjih pobjednika, Gorenc transporta i VG Boysa (ex Energon, op.a) koja je privukla i najviše znatiželjnika u balon Panadić sporta koji su htjeli biti dio ovog derbija. Na opće iznenađenje sviju, pobjeda je pripala VG Boysima.

I dok se na terenu vodila bitka za bodove, zanimljivo je bilo i na tribinama gdje su pristaše VG Boysa „na zub“ uzele team menagera Gorenc transporta, Daniela Gorenca kojem nakon poraza baš i nije bilo do šale. Krenuli su njegovi dečki dobro te su poveli zgoditkom Džaje, no u drugih petnaest minuta dogodio se neobjašnjiv pad što VG Boysi predvođeni Damirom Ćopićem koriste i bilježe uvjerljivu pobjedu od 4:1.

2 mini velika.jpg

Na krilima fantaziste Martina Šrolera kojega je zaista lijepo gledati na malonogometnog terenu, CB Vision je stigao do prve pobjede. S 3:2 konobari Visiona bili su uspješniji od konobara Oziris bara.

2 mini velika 1.jpg

Uvjerljive pobjede bilježe Alpas team koji je s 5:0 porazio velikogorički SDP, dok je CB Purger s 5:1 nadvisio Elf čime su jedina momčad sa šest bodova na kontu.

REZULTATI 2. KOLA
CB VISION – OZIRIS BAR 3:2 (Jankeš, Filep, Šroler/ Kordić, Jukić)
VG BOYS – GORENC TRANSPORTI 4:1 (Ćopić 2, Zaninović, Zenuni/ Džaja)
ALPAS TEAM – SDP VELIKA GORICA 5:0 (Matić 2, A. Debijađi, Barišić, Klafurić)
CB PURGER – ELF 5:1 (Kos 2, Matanović, Maslač, Čumpek/ Ivakić)

POREDAK
1. CB Purger 6, 2. Alpas Team 4, 3. VG Boys 4, 4. Elf 3, 5. Gorenc transporti 3, 6. CB Vision 3, 7. Oziris bar 0, 8. SDP Velika Gorica 0

Podijeli