Novosti Sport Događanja

[VIDEO] Budimir zabio nova dva pogotka: Ovi bodovi su nagrada za naš rad

25.01.2021. / Damir Žbulj

Velikogorički nogometni internacionalac i hrvatski reprezentativac Ante Budimir ponovno je bio junak Osasune, u 3:1 slavlju protiv Granade, u sklopu 20. kola španjolske Primere.

Budimir je postigao prva dva pogotka (VIDEO) te je usmjerio svoju ekipu prema četvrtoj ovosezonskoj prvenstvenoj pobjedi te privremenom 'bijegu' iz opasne zone ispadanja.

U 27. minuti je spretno iskoristio pogrešku gostujuće obrane, dok je desetak minuta kasnije sjajno poentirao glavom, poslije ubačaja Barje s desne strane.

 

💥💥 Doblete de Budimir para sumar la primera victoria en La Liga en este 2021. Cuarto gol para el croata esta temporada. ¡Enorme, Budi! 💪 #OsasunaGranada

Posted by Club Atlético Osasuna on Sunday, January 24, 2021

Na poluvremenu je preventivno izašao iz igre zbog istegnuća lista, no, nadamo se kako će biti spreman za idući izazov i gostovanje kod Betisa, prvog dana veljače.

"Ova tri boda su nam nagrada za rad i bit će nam dodatna motivacija za dalje. Jako sam sretan zbog golova, jer su pomogli momčadi. Bodovi su nam bili prijeko potrebni," između ostalog je poručio Budimir nakon važne pobjede.

Osasuna je trenutno na 17. poziciji s 19 osvojenih bodova, jednim više od Alavesa i jednim manje od Valladolida, Eibara i Valencije.

Budimir je ove sezone u La Ligi četiri puta bio strijelac i vjerujemo kako će nastaviti svoju golgetersku formu i u nastavku natjecanja, kako bi u što boljem izdanju bio i na idućim okupljanjima Vatrenih.

 

Podijeli