Novosti Sport Događanja

[VIDEO] Kako to rade Fujijevci!

30.05.2020. / Damir Žbulj

Ekipa Judo team Fuji je i ove godine ponosno sudjelovala u plemenitoj utrci Wings For Life World Run.

Ovo izdanje ostat će posebno zabilježeno i zapamćeno, jer se nije trčala prava utrka, U Zadru i diljem svijeta, nego 'virtualna', uz pomoć aplikacije, a sve zbog epidemioloških mjera u borbi s koronavirusom.

Dio članova ekipe Fujija okupio se na velikogoričkoj pisti ZTC-a, gdje je ponosno sudjelovao u ovoj plemenitoj akciji zaklade Wings for Life za pronalazak lijeka za ozljede leđne moždine, a kako je sve to izgledalo zabilježio je Pavao Margetić...

Fuji se iskazao i ove godine, aktivno je sudjelovalo gotovo 50 trkačica i trkača, a ukupno su na raznim lokacijama diljem Lijepe naše prošli 519,85 kilometara, odnosno 11,3 kilometra u prosjeku.

PODIZANJE LJESTVICE

Nakon što je početkom godine Tanja Delladio Becskei trenerski pojačala JK Pinky, bilo je i za očekivati kako će se priključiti i ekipi JKOSI Fuji.

Tanja je bivša judašica, ali i bivša vrhunska hrvatska gimnastičarka, višestruka državna prvakinja, koja je godinama uspješno branila boje hrvatske reprezentacije na svjetskim i europskim prvenstvima i brojnim međunarodnim natjecanjima, ali i trenerica gimnastike s bogatim iskustvom u radu s djecom.

Rođena Međimurka je u svijetu gimnastike poznata i po činjenici kako je jedan element u vježbi na dvovisinskim ručama nazvati 'Delladio', u čast gimnastičarki koja ga je prva počela izvoditi na službenim natjecanjima.

"Dolaskom Tanje u klub osmislili smo nove programe juda s pojačanom gimnastikom što je vrlo jedinstveno te vjerujemo da smo stvorili novu dodatnu vrijednost klubu. Ova bivša vrhunska sportašica našim judašima će neposredno prenijeti sve sportske vrijednosti koje njegujemo u klubu."


"Pinky i Fuji su 'jackpot' kombinacija, stoga je Tanja bila sasvim logičan odabir. Sve Tanjine navedene reference bile su samo dodatna motivacija da ju čim prije ubacimo među naše klince. Trenutno s Tanjom u samo jednoj grupi provodimo judo pojačan s gimnastikom i rezultati su sjajni nakon vrlo kratkog razdoblja," poruka je dobrodošlice za Tanju iz našeg Fujija.

 

Podijeli