Novosti Sport Događanja

[VIDEO] Rukometaši protutnjali Umagom: Ceković briljirao s osam golova

12.11.2020. / Damir Žbulj

Rukometaši Gorice izašli su iz izolacije i do vrha napunili mrežu Umaga. Možda trener Nikolić nije znao što očekivati od svojih igrača nakon propuštenih treninga, međutim, pokazali su Goričani kako zadržali sjajnu formu koja ih je i dovela na vrh Paket24 Premijer lige.

Bila je to jedna od boljih utakmica Gorice u posljednje dvije sezone, primili su na kraju tek 20 golova, a mreža Umaga tresla se čak 34 puta!

Izjednačeno je bilo tek prvih 15-ak minuta, a onda je krenulo...

Fantastična igra u obrani otvorila je mogućnosti za puno 'lakih' golova, a briljirao je kapetan Hrvoje Ceković, koji je na kraju zabio čak osam golova, uz jedan promašaj. I to s linije sedam metara (2/3). Iz igre je pospremio svih šest lopti.

Na predah se odlazi s 'plus devet' raspoloženih Velikogoričana, koji su razliku do kraja samo povećali, za potpuni 'potop' Umaga...

UZ briljantnog Cekovića, sjajan je bio i Antonio Vrbić s pet golova iz šest pokušaja te Filip Goričanec, koji je četiri puta bio strijelac, bez promašaja.

Gotov svi su se upisali u listu strijelaca, osim vratara Purića i Turčića te Tomislava Barišića i Frana Tomašića.

Gorica je ove sezone nakon pet nastupa i dalje bez prvenstvenog poraza, s identičnim učinkom kao i Varaždin te devet osvojenih bodova. Na vrhu su Sesvete s bodom prednosti, ali i odigranom utakmicom više.

Prema rasporedu, dvoboj osmog kola Goričani igraju 15. studenog kod fenjeraša Bjelovara, a tri dana kasnije gostuju kod Dubrave, u odgođenom dvoboju petog kola. 

Veliki derbi sa Sesvetama u Gradskoj sportskoj dvorani zakazan je za 21. studenog, dok će se odgođeni susret s Porečom igrati četiri dana kasnije.

 

 

Podijeli