Novosti Sport Događanja

[VIDEO] Sretan rođendan, Broz: Jedina mi je želja da pobijedimo u ove dvije utakmice i uz malo sreće odemo direktno na Euro!

16.11.2023. / Damir Žbulj

U reprezentativnom okruženju proslavio je Marcelo Brozović svoj 31. rođendan, a uz sreću i zdravlje, imao je još samo jednu želju...

"Jedina mi je želja da pobijedimo u ove dvije utakmice i uz malo sreće odemo direktno na Euro," zahvalio se na predivnom govoru Ive Olivari.

Sve najbolje poželjeli su mi i svi suigrači, a dobio je i rođendansku tortu!

Team Managerica mu je iskreno i od srca poručila: "Znamo da bi sad radije bio u Gorici s ekipom..."

"Što ja sada mogu vama reći o Marcelu, a da se to ne zna. Marcelo je lik kojeg su mnogi pokušali ukalupiti i staviti u nekakve svoje okvire, ali nikome do sada to baš nije uspjelo. Iako je ostao svoj, ima to svoje veliko i hrabro srce, koje će sigurno pokazati i u subotu i ponovno u utorak. Znaš da imaš dva žuta kartona i molim te nemoj puno 'mahati rukama', jer ćeš nam trebati u utorak. Želimo ti svi puno, puno sreće i zdravih godina i sretan rođendan u ime svih nas ovdje," dodala je Olivari.

Vatreni se spremaju za posljednje dvije utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo, u subotu na gostovanju u Latviji i tri dana kasnije na Maksimiru protiv Armenije.

U reprezentativnom okruženju ponovno je i Ante Budimir i nadamo se kako će povratak među Vatrene, nakon osvajanja svjetske bronce, proslaviti i nekim pogotkom i pobjedama vrijednim izravnog plasmana na Euro. 

 

(Foto: Marko Lukunic/PIXSELL)

 

Standings provided by Sofascore

Podijeli