Novosti Sport Događanja

[VIDEO] Udarnice pobjednički otvorile U-15 završnicu prvenstva Hrvatske u Poreču: Preokret u završnici za veliko slavlje

23.05.2024. / Damir Žbulj

Mlade rukometašice Udarnika fantastično su otvorile U-15 državnu završnicu prvenstva Hrvatske, pobjedom nad favoriziranom ekipom Trogira '58!

Trogiranke su u posljednju minutu dvoboja ušle s minimalnim vodstvom, ali Luna Gojak prvo zabija za izjednačenje, a u samoj završnici je za konačnih 12:11 i veliko slavlje Udarnica pogodila Leonarda Burić! I Luna i Leonarda su dvaput bile precizne, četiri komada, od čega dva s linije sedam metara, postigla je Leona Lilić, a mrežu suparnica tresle su Lana Konjar, Lara Bošković, Petra Gudelj i Lucija Gulič, uz doprinos Eme Rogić, Lane Buhin, Anamarije Kos, Jane Gojak, Tene Markov, Lorene Bočkaj, Elene Ćirić, Vasilise Jakubovskaje i Lane Derbuc, pod stručnim vodstvom Ljiljane Ivaci i Martine Vugrinović.

U skupini C još su Zelina, Zrinski i zagrebačka Lokomotiva, koja je i branitelj naslova prvakinja Hrvatske u 2008. godištu.

Upravo će Lokosice biti iduće suparnice Udarnika, od 16.25 sati, dok će u petak prvo ujutro odmjeriti snage sa Zrinskim, a predvečer od 18.30 sati i protiv Zeline. U subotu i nedjelju pada odluka o finalnom plasmanu, pobjednice skupina idu izravno u četvrtfinale, dok druga i treća ekipa iz svake grupe razigravaju u osmini finala. 

Galerija slika

[VIDEO] Udarnice pobjednički otvorile U-15 završnicu prvenstva Hrvatske u Poreču: Preokret u završnici za veliko slavlje [VIDEO] Udarnice pobjednički otvorile U-15 završnicu prvenstva Hrvatske u Poreču: Preokret u završnici za veliko slavlje [VIDEO] Udarnice pobjednički otvorile U-15 završnicu prvenstva Hrvatske u Poreču: Preokret u završnici za veliko slavlje [VIDEO] Udarnice pobjednički otvorile U-15 završnicu prvenstva Hrvatske u Poreču: Preokret u završnici za veliko slavlje [VIDEO] Udarnice pobjednički otvorile U-15 završnicu prvenstva Hrvatske u Poreču: Preokret u završnici za veliko slavlje [VIDEO] Udarnice pobjednički otvorile U-15 završnicu prvenstva Hrvatske u Poreču: Preokret u završnici za veliko slavlje

Podijeli