Novosti Sport Događanja

[VIDEO] Udarnik sedmi u Hrvatskoj!

08.03.2020. / Damir Žbulj

Rukometašice Udarnika i na trećem nastupu na državnoj završnici prvenstva Hrvatske osvojile su sedmo mjesto!

U dvoboju s Makarskom slavile su na kraju 18:16 te su na najbolji mogući način okončale nastup na ovom turniru.

Nakon što su protivnice postigle prva dva pogotka na utakmici Udarnik je nevjerojatnom serijom od devet uzastopnih golova stigao do velike prednosti, koju je u nastavku uspio sačuvati.

Drugi dio su Makaranke odigrale puno bolje, uspjele su uhvatiti priključak, u nekoliko navrata doći na minus dva, posljednji put u samoj završnici dvoboja, no, igračice Josipa Mesnika ovaj put nisu dozvolile nikakvo iznenađenje.

Gabrijela Skrbin i Ema Burić predvodile su slavlje s po četiri pogotka, Anja Vučićević i Doris Katalinić dodale su svaka po tri, Erika Štefanić je dvaput bila precizna, dok su jedan zgoditak dodale Mia Crnolatac i Mia Marčinko. Boje Udarnika branile su još i Katarina Lokas, Ana Cerovski, Nika Obajdin, Dora Ciprić, Iva Matilda Ovčarić, Nika Zlatar, Antea Fratnik i Ana Kocet.

(1:02:00)

Prvakinje su kadetkinje Sesveta, koje su u finalu bile bolje od Podravke Vegete. Obje ekipe bile su u skupini s Udarnikom.

U dvoboju za treće mjesto Lokomotiva je dobila Split 2010, dok je peto mjesto osvojio ŽRK Samobor, slavljem nad čakovečkim Zrinskim.

Iza Udarnika na državnoj završnici završile su ekipe Makarske, Trogira '58, Đurđevca, 1234 Virovitice i Metkovića.

 

Podijeli