Novosti Sport Događanja

Vidović: Kao da nismo došli na utakmicu i sve ono što smo pričali, nismo napravili

05.10.2024. / Damir Žbulj

Nogometaši Gorice razočarali su svoje navijače ove subote u Kranjčevićevoj kod Lokomotive, ali i svog trenera Rajka Vidovića, koji nije mogao biti zadovoljan izvedbom svojih igrača.

"Kao što smo i najavljivali da će biti jedna jako teška i zahtjevna utakmica, tako je i bilo. Ušli smo u utakmicu jako loše, prvo poluvrijeme kao da nismo došli na utakmicu, bili smo jako slabi. Gol smo primili nakon pogreške, nismo ušli u blok i sve ono što smo pričali, nismo napravili..."

"Drugo poluvrijeme smo napravili neke izmjene, bilo je to puno bolje, imali smo dvije situacije u kojima smo mogli zabiti. Ali, Lokomotiva je opet iz naše pogreške zabila taj drugi gol i mogu im samo čestitati na pobjedi, jer su to i zaslužili. Bili su rastrčaniji, bili su agresivniji, bili su bolji od nas, a nama ostaje da u ovoj pauzi nastavimo jako raditi i da popravimo tu trku i taj duel, ako hoćemo nešto napraviti i uzeti neki bod," smatra trener Vidović.

Završio je prvi krug, a nakon devet odigranih kola turopoljski prvoligaš ima osam osvojenih bodova, baš kao i Lokomotiva, tri više od posljednjeg Slaven Belupa.

Slijedi dvotjedna reprezentativna pauza, u kojoj će trebati puno toga popraviti. Idući izazov za Vidovića i njegovu ekipu bit će 20. listopada u Varaždinu, a na kraju listopada na rasporedu je domaći dvoboj s Istrom.

"Gledajući ovu utakmicu, onda nam je i bolje da ne odemo u Varaždin, jer ovakvi nemamo što tamo tražiti. Ali, vjerujem da ćemo se u ovoj pauzi mobilizirati, moramo puno i razgovarati i puno stvari popraviti ako hoćemo u Varaždinu nešto uzeti," ozbiljno je poručio Vidović.

 

 

Podijeli