Novosti Sport Događanja

Vjekoslav Lučić još jedno pojačanje Turopoljca

12.08.2016. / Nefertum IT
Nakon Igora Hajduka, Ivana Šestoka, Branislava Bušića i Nikole Dolačkog redove Turopoljca pojačao je i Vjekoslav Lučić koji je klubu iz Kuča pristupio iz Udarnika s kojim je započeo ovoljetne pripreme. Odigrao je Lučić za Turopoljac već i dvije pripremne utakmice u kojima se upisao i među strijelce.  

-Ovaj kvalitetni mladi igrač samo je još jedno od ovosezonskih pojačanja. Iznimno sam zadovoljan što smo mi jedan od veoma rijetkih klubova koji se može pohvaliti s velikim brojem domaćih igrača, jer našu momčad čini čak 80 posto Kučana- rekao nam je novoimenovani sportski direktor Turopoljca, Franjo Berković.

berkovic velika.jpg

Zasukao je Berković dobrano ovog ljeta rukave jer je na povratak nogometu nagovorio Marija Radilovića te Antu Cavrića, a dogovorio je i dolazak Jurice Jambrešića čime igrački kadar trenera Vlade Horvata svakim danom postaje sve brojniji. Sve raspoložive igrače trener je mogao isprobati u dvije odigrane prijateljske utakmice u kojima je Turopoljac s 3:0 svladao juniore Udarnika (strijelci Lučić, Novosel, Klasnić), dok je susret protiv Poleta završio rezultatom 4:4 (po dva zgoditka postigli su Hajduk i Lučić).

Novu provjeru momčad će imati ove nedjelje u Pešćenici na turniru u kojem ih najprije očekuje susret protiv Lekenika, nakon kojeg će Kučani znati slijedi li im borba za prvo ili treće mjesto.

Podijeli