Novosti Sport Događanja

Vladimir Tuweg poveo Lukavec u novu sezonu

26.07.2019. / Sportska redakcija


Prozivkom novoizabranog trenera Vladimira Tuwega, nogometaši Lukavca započeli su s pripremama za novu natjecateljsku sezonu, u kojoj će momčad premijerno zaigrati u višem rangu. Osvajanjem naslova prvaka u Jedinstvenoj županijskoj ligi, Lukavec je postao četvrtoligašem te će od sljedeće sezoni biti „al pari“ s klubovima iz susjedstva, Dinamom, Odrom i Gradićima.

Viša liga zahtijevala je i određen promjene u sastavu koji je pojačan dolascima Josipa Grdenića, Dražena Ladovića, Matije Ezgete, Ivice Vračevića te Frana Matića, dok su klub napustili Krešimir Drk, Leo Hladni i Mario Skorin. Promjena je i na trenerskoj klupi, gdje je Slavena Batovanju naslijedio Vladimir Tuweg.

-Bio sam posebno motiviran kada sam dobio poziv da dođem u Lukavec. Novi je to četvrtoligaš, a ljepšeg izazova od toga nema, nego da se s novim klubom odmah ostvariti zadovoljavajući rezultat. Sredina mi je bila poznato, što trenerski, a što igrački- kazao je trener Vladimir Tuweg, koji se ne boji izazova.

-Dapače, s obzirom na kvalitetu igrača vjerujem kako nećemo imati rezultatskih problema. Nakon izvjesnog vremena vidjet ćemo koji su naši limiti i tako ćemo postaviti ciljeve. Pojačali su nas kvalitetni igrači, a ostanak svih važnijih igrača veliki je plus- rekao je Tuweg.

Na popisu trenera Tuwega nalaze se; vratari Luter, Peršin i Pavišić, te igrači T. Borković, Maslač, Krpan, Ladović, Tuka, Matić, Huzjak, Krpečanec, L. Borković, Mihanović, M. Grdenić, Hajduk, Britvec, Ezgeta, Gusak, Vračević, D. Peršin i J. Grdenić.

Za vikend Lukavec očekuje nastup u Odranskom Obrežu na turniru na kojem brani naslov osvojen prošle godine, a osim na tom turniru momčad će sudjelovati i na turniru u Mičevcu. Također, dogovorene su i utakmice protiv Sloge Gredelj, juniora HNK Gorice, Kurilovca, Zagreba, a momčad će tjedan dana uoči početka prvenstva odigrati i pretkolo Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije.

Galerija slika

Vladimir Tuweg poveo Lukavec u novu sezonu Vladimir Tuweg poveo Lukavec u novu sezonu Vladimir Tuweg poveo Lukavec u novu sezonu Vladimir Tuweg poveo Lukavec u novu sezonu Vladimir Tuweg poveo Lukavec u novu sezonu

Podijeli