Novosti Sport Događanja

Vukovi pokazali zube: Trofej Kupa Turopoljsko-posavske lige u rukama Vukovine, u finalu 'pali' branitelji naslova iz Kuča

08.07.2024. / Damir Žbulj

Turopolje je i ove godine bilo izvrstan domaćin Kup natjecanja Malonogometne lige Turopolja i Posavine, a na kraju su najviše razloga za slavlje imali igrači Vukovine, koji su 'uzeli' trofej iz ruku Kuča.

Kučani su višestruki prvaci Turopoljsko-posavske lige, branili su i naslov osvajača Kupa, ali ovaj put su ipak morali čestitati boljem suparniku.

U polufinalu su Kuče s 4:3 uspjele svladati Drnek, dok je Vukovina svoje mjesto u finalu izborila 4:2 slavljem nad motiviranim domaćinom iz Turopolja.

U dramatičnoj i neizvjesnoj završnoj borbi za trofej Vukovina je s 2:1 ipak uspjela doći do pobjedničkog pehara!

Vukovina je trenutno i vodeća ekipa MNL Turopolja i Posavine, nakon uvodnog poraza i pet uzastopnih pobjeda te 15 osvojenih bodova. Kuče i Čička Poljana imaju dva boda manje, ali i utakmicu manje od lidera na ljestvici.

U idućem kolu, u subotu 13. srpnja, domaćin je baš Čička Poljana, koja je ove sezone stvarno ugodno iznenađenje natjecanja. Novo Čiče bit će slobodno, a igraju Vukovina protiv Turopolja, Drnek protiv Ribnice, Rakitovec i Okuje, Veleševec i Lazina, Čička Poljana protiv Jagodnog te na kraju Mraclin i Kuče.

 

(Foto: MNL Turopolja i Posavine

Galerija slika

Vukovi pokazali zube: Trofej Kupa Turopoljsko-posavske lige u rukama Vukovine, u finalu 'pali' branitelji naslova iz Kuča Vukovi pokazali zube: Trofej Kupa Turopoljsko-posavske lige u rukama Vukovine, u finalu 'pali' branitelji naslova iz Kuča Vukovi pokazali zube: Trofej Kupa Turopoljsko-posavske lige u rukama Vukovine, u finalu 'pali' branitelji naslova iz Kuča

Podijeli