Novosti Sport Događanja

Vukovina i Kuče zadržali priključak, fantastični Harambašić nastavio 'trpati'

20.07.2020. / Damir Žbulj

Malonogometna liga Turopolja i Posavine gostovala je kod lidera natjecanja, koji je u ovom kolu bio slobodan, no, sačuvao je mjesto na vrhu ljestvice.

Vukovina i peterostruki prvaci iz Kuča prvi su pratitelji, ali za vodećim Turopoljem zaostaju četiri boda...

U sjajnoj utakmica s ukupno devet postignutih golova Vukovina je svladala Novo Čiče rezultatom 6:3. Dva pogotka je u slavlje ugradio Matković, dok su po jednom precizni bili Bartolec, Nikić, Matić i Križanić.

U derbiju dana ekipa iz Kuča nije imala milosti za Buševec, za 3:0 pogađali su Bušić, Đuračić i Lučić.

Bukevje je podbacilo protiv Lazine Čičke, koja je slavila s uvjerljivih 5:1. Žugaj je čak četiri puta tresao mrežu, a jedan gol dodao je Đurašić.

Fantastični Harambašić je nastavio svoj nevjerojatni golgeterski niz i nakon što je u subotu u Veleševcu zabio četiri komada, u nedjelju je na Leštantu dodao hat-trick te je još više odmaknuo na vrhu ljestvice najboljih strijelaca. Stigao je do 14 pogotka, četiri više od Šejića iz Turopolja.

Njegovo Gornje Podotočje deklasiralo je Drnek sa 6:0, a svoj doprinos dali su i Milatović, Burić i Mahin.

Mraclin je golovima Kosa i Augustića dobio Čičku Poljanu (2:0), dok je Jagodno dobilo Veleševec s 2:1, zahvaljujući preciznosti Rusa i Kajinića.

Turopolje je nakon osam odigranih utakmica bez poraza s 22 osvojena boda, četiri više od Vukovine i Kuča.

"Bilo je to još jedno vrhunski odrađeno domaćinstvo, ekipa iz Turopolja zaslužila je pohvale za svoju organizaciju kojom su stali uz bok onim najboljima. Bilo je svega, od odličnog malog nogometa, gotovo pet postignutih golova po utakmici, uz nekoliko 'iznenađujućih' rezultata, pa sve do odlične zabave. Vodi se i rasprava tko ima najbolje kobase u ligi, izazov je to svima ostalima, a stručna nepca će svoj sud donijeti do kraja lige," poruka je organizatora uoči uzbudljive završnice i četiri posljednja kola.

Idući vikend ponovno je na rasporedu dvostruki program, prvo u subotu 25. srpnja kod peterostrukih prvaka u Kučama, a na rasporedu je veliki derbi aktualnih prvaka s vodećim Turopoljem...

Novo Čiče igra protiv Čičke Poljane, Vukovina je favorit protiv Drnka, Gornje Podotočje će pokušati dobiti i Veleševec, a snage će odmjeriti Bukevje i Jagodno te Buševec i Lazina Čička.

U nedjelju se nakon dvije godine ponovno igra u Bukevju na lijevoj obali Save...

 

Galerija slika

Vukovina i Kuče zadržali priključak, fantastični Harambašić nastavio 'trpati' Vukovina i Kuče zadržali priključak, fantastični Harambašić nastavio 'trpati' Vukovina i Kuče zadržali priključak, fantastični Harambašić nastavio 'trpati'

Podijeli