Novosti Sport Događanja

Zadovoljni Rajko: Vjerovao sam u te dečke

31.03.2024. / Damir Žbulj

Trener Gorice Rajko Vidović mogao je biti izuzetno zadovoljan svojom debitantskom utakmicom na klupi Gorice. Vratio je momčadi samopouzdanje i upisao je vrijednu pobjedu...

"Jako smo zadovoljni, pogotovo jer smo imali jednu negativnu seriju loših rezultata. Uzeli smo bod u Puli i sada je bilo bitno to potvrditi. Znali smo da nas čeka izuzetno dobar Varaždin, s kojim imamo loš skor. Teško smo uzimali bodove, a sada se poklopio dobar dan, mi smo ušli u utakmicu fantastično, Varaždin možda nije bio na razini kako je igrao prijašnje utakmice i to nas je nagradilo s ovim rezultatom," komentirao je nakon prvog slavlja.

 

 

Turopoljski prvoligaš je upisao devetu ovosezonsku pobjedu, prvu gostujuću nakon više od šest mjeseci.

"Ova momčad ima sve ono što je imala i prije. Gledajući našu ligu, dogodi se da svaka momčad padne u krizu, a ona je kod nas najduže trajala. Od prvog dana sam vjerovao u te dečke, poznajem dosta te igrače, pratio sam utakmice Gorice i oni nisu zaboravili igrati nogomet. Izgubili su samopouzdanje, izgubili su vjeru. Niti u ovoj utakmici, dok nismo otišli na 3:1, vidjelo se da igrači nisu baš najsigurniji. Naporno rade, vratili smo im vjeru i pokazali su da nisu zaboravili igrati nogomet," zaključio je Vidović.

 

 

Podijeli