Novosti Sport Događanja

Završena Katolička teniska liga: Lomničani drugi, Goričani treći

25.10.2016. / Nefertum IT
Na terenima Teniskog kluba iTeam u subotu je odigrana završnica Katoličke teniske lige "Sveti Ivan Pavao II".

Kao što smo pisali na početku projetnog dijela sezone riječ o teniskoj ligi koja, kako joj naziv kaže, okuplja ljubitelje tenisa, ali bez ekstremnog rivalstva. Ovdje su cilj rekreacija i druženje koje uvijek počinju zajedničkom molitvom. Igrali su se singlovi, prikupljali se bodovi za ekipu župe, a na kraju u subotu, 22. listopada, na dan liturgijskog spomena svetog Ivana Pavla II, uslijedio je i masters turnir.

teniskaligakat3.jpg

Prvo mjesto osvojila je župa Rođenja BDM Granešina iz Dubrave, drugo mjesto osvojila je ekipa iz Donje Lomnice (Župa Sveta Tri Kralja) te treće mjesto Navještenja Blažene Djevice Marije Velika Gorica. Desetak igrača natjecalo se tijekom lige, a završnica slijedi sljedećeg mjeseca.

teniskaligakat2.jpg

Na završnoj svečanosti, odnosno svetoj misi kojom sve završava, 28. studenoga u crkvi Navjetenja BDM pobjednicima će se uručit medalje i pehari. Bit će to prilika da se predstavi i Pastoral sportaša i potakne mlade iz Velike Gorice i cijele Zagrebačke županije da se u sljedećoj sezoni pridruže natjecanjima.

tensikaligakat1.jpg

teniskaligakat5.jpg

teniskaligakat6.jpg

Podijeli