Novosti Sport Događanja

Završne pripreme Eme Jukić za Svjetsko prvenstvo: Branit će boje Hrvatske, svog kluba i Velike Gorice

01.10.2024. / Damir Žbulj

Nakon uspješno odrađenog Gorica Opena u Karate klubu Velika Gorica nastavljaju s uspjesima. Najmlađi članovi marljivo se pripremaju za državno prvenstvo, koje će se krajem listopada održati u Ivancu, dok je s pripremama za Svjetsko prvenstvo završila Ema Jukić...

Bila je u Daruvarskim toplicama i trenirala je pod budnim okom stručnog stožera hrvatske reprezentacije, a Ema će na Svjetskom prvenstvu za za kadete, juniore i mlađe seniore od 9. do 13. listopada predstavljati Lijepu našu u juniorskoj kategoriji do 48 kilograma.

U Veneciji će se okupiti gotovo dvije tisuće natjecateljica i natjecatelja iz 113 zemalja svijeta, a za Hrvatsku će nastupiti 40 reprezentativaca.

Završnu fazu priprema Ema će provesti u svom klubu, a sigurni smo kako će biti maksimalno spremna za najveću svjetsku smotru na kojoj će braniti boje Hrvatske, svog kluba, ali i naše Velike Gorice!

Najmlađi članovi 'rasturili' su na turniru u Ivancu, gdje su osvojili deset medalja, od čega jedno zlato, sedam srebra i dvije bronce.

"Ukupno smo nastupili sa 11 natjecatelja u ukupno 16 kategorija. Već nas idućega vikenda očekuju dva turnira. Mlađa ekipa nastupa u Daruvaru, a stariji putuju u Rijeku. Želimo im sreću," javio nam je čelnik i trener Karate kluba Velika Gorica Goran Živković.

 

Galerija slika

Završne pripreme Eme Jukić za Svjetsko prvenstvo: Branit će boje Hrvatske, svog kluba i Velike Gorice Završne pripreme Eme Jukić za Svjetsko prvenstvo: Branit će boje Hrvatske, svog kluba i Velike Gorice Završne pripreme Eme Jukić za Svjetsko prvenstvo: Branit će boje Hrvatske, svog kluba i Velike Gorice Završne pripreme Eme Jukić za Svjetsko prvenstvo: Branit će boje Hrvatske, svog kluba i Velike Gorice Završne pripreme Eme Jukić za Svjetsko prvenstvo: Branit će boje Hrvatske, svog kluba i Velike Gorice Završne pripreme Eme Jukić za Svjetsko prvenstvo: Branit će boje Hrvatske, svog kluba i Velike Gorice

Podijeli