Novosti Sport Događanja

Zigi pojačao mraclinske četvrtoligaške ambicije!

17.07.2021. / Damir Žbulj

NK Mraclin ostvario je senzacionalan transfer, jer su u svoje redove uspjeli privući najboljeg strijelca ovdašnjeg amaterskog nogometa, Igora Hajduka.

Popularni Zigi je posljednjih nekoliko sezona bio član Gradića, osvojio je i titulu prvog topnika 4. NL Središte Zagreb s impresivnih 30 golova, a u kombinaciji s Petrom Milatovićem bit će nevjerojatan napadački tandem koji će žariti i paliti po četvrtoligaškim travnjacima i kojeg će se bojati sve suparničke obrane.

Karijeru je ovaj 34-godišnjak počeo u Turopoljcu, a preko Buševca stiže u Goricu, s kojom osvaja i onaj legendarni drugoligaški naslov 2011. godine.

Imao je potencijala za veći iskorak od regionalnog nogometa u Austriji, no, prikupio je tako i međunarodno iskustvo te se poslije četiri godine vraća u Goricu, igra ponovno za Turopoljac, a u zadnje četiri sezone postaje ikona Gradića.

"Vjerujemo da će tako nastaviti i u našoj momčadi te nas s ostatkom momčadi u novoj sezoni voditi mnogim pobjedama i veselju," poručili su iz Mraclina.

Predsjednik Goran Vukašinec i sportski direktor Luka Cvetnić sigurno su posebno ponosni na ovu akviziciju.

Za kormilom ostaje Damir Milanović, koji je prošle sezone naslijedio Marka Pancirova i koji je napravio dodatni iskorak i ostvario plasman u 4. NL.

 

(Foto: NK Mraclin)

Podijeli