Novosti Sport Događanja

Živković: Ponosni smo na našu Emu, na turnirma u Karlovcu, Daruvaru i Rijeci osvojili smo nove medalje

20.10.2024. / Damir Žbulj

Kao što smo već napisali, Ema Jukić iz Karate kluba Velia Gorica nastupila je na Svjetskom prvenstvu za kadete, juniore i U-21 kategoriju u talijanskoj Veneciji.

"Prije svega čestitamo našoj cijeloj hrvatskoj reprezentaciji i cijelom stožeru na izvrsnim rezultatima i osvajanju čak šest medalja u izuzetno jakoj konkurenciji gotovo dvije tisuće natjecateljica i natjecatelja iz 111 država," javio je čelnik i trener kluba Goran Živković pa dodao:

"Naša Ema je nažalost zaustavljena u prvom kolu od predstavnice Srbije rezultatom 0:0, no, ponosni smo na nju i njezino sudjelovanje na ovom najvećem karate natjecanju na svijetu. Ema je veliki potencijal koja će uz konstantni rad sigurno napraviti odlične rezultate."

Karate klub Velika Gorica bio je izuzetno aktivan u ovom razdoblju, dio ekipe nastupio je na turniru u Daruvaru, dio u Rijeci na prvom izdanju Champions Cup turnira, a dio u Karlovcu...

"U Daruvaru smo osvojili osam medalja, od čega dva zlata, tri srebra i tri bronce. Najuspješniji su bili braća Miletović, Borna i Vito, osvojivši zlata u svojim kategorijama mlađih učenika do 35 i 39 kilograma. Osim njih srebrom su se okitili Bruno Debijađi, Nikola Krnjaja i Ita Noršić, a broncom Luka Jukić, Borna Miletović u starijem uzrastu te Ita Noršić također u starijem uzrastu," pohvalio se Živković.

U Rijeci je nastupila malo starija ekipa kadeta i juniora, u ukupno 14 kategorija.

"Vrhunski odrađene borbe naših kadeta i juniora i jako dobar pokazatelj trenutne odlične forme. Najuspješniji su bili Ema Filković, Katja Braica, Matea Kordić, Mia Čunčić i Nikola Huzjak, koji su osvojili zlatne medalje, dok su bronce u mlađem uzrastu osvojili Matea Kordić, Mia Čunčić i Franka Jerkin."

"Sad nas očekuje nastup na Zagrebačkoj karate ligi sa čak 30 naših natjecateljica i natjecatelja, dok će kadeti, juniori i U-21 kategorija krenuti s kvalifikacijama za iduće Europsko prvenstvo, u veljači u Poljskoj," zaključio je čelnik i trener Karate kluba Velika Gorica.

Galerija slika

Živković: Ponosni smo na našu Emu, na turnirma u Karlovcu, Daruvaru i Rijeci osvojili smo nove medalje Živković: Ponosni smo na našu Emu, na turnirma u Karlovcu, Daruvaru i Rijeci osvojili smo nove medalje Živković: Ponosni smo na našu Emu, na turnirma u Karlovcu, Daruvaru i Rijeci osvojili smo nove medalje Živković: Ponosni smo na našu Emu, na turnirma u Karlovcu, Daruvaru i Rijeci osvojili smo nove medalje Živković: Ponosni smo na našu Emu, na turnirma u Karlovcu, Daruvaru i Rijeci osvojili smo nove medalje Živković: Ponosni smo na našu Emu, na turnirma u Karlovcu, Daruvaru i Rijeci osvojili smo nove medalje Živković: Ponosni smo na našu Emu, na turnirma u Karlovcu, Daruvaru i Rijeci osvojili smo nove medalje Živković: Ponosni smo na našu Emu, na turnirma u Karlovcu, Daruvaru i Rijeci osvojili smo nove medalje Živković: Ponosni smo na našu Emu, na turnirma u Karlovcu, Daruvaru i Rijeci osvojili smo nove medalje Živković: Ponosni smo na našu Emu, na turnirma u Karlovcu, Daruvaru i Rijeci osvojili smo nove medalje Živković: Ponosni smo na našu Emu, na turnirma u Karlovcu, Daruvaru i Rijeci osvojili smo nove medalje Živković: Ponosni smo na našu Emu, na turnirma u Karlovcu, Daruvaru i Rijeci osvojili smo nove medalje

Podijeli