Novosti Sport Događanja

Zlato i bronca za TKD Velika Gorica, Sari Habijančić izmaklo Svjetsko prvenstvo: Nemamo za čime žaliti!

13.05.2022. / Damir Žbulj

U organizaciji TKD kluba Gacka, održao se tradicionalni turnir Gacka open. Na natjecanju je nastupilo 250 natjecatelja te preko 40 klubova iz Hrvatske i BiH.

Nastupili su i dvije sportašice TKD Velika Gorica, juniorke Sara Habijančić i Marinela Bašković!

"Osvojili smo zlato i broncu. Marinela je u polufinalu poražena od kasnije pobjednice turnira te je tako osvojila brončanu medalju, dok je Sara otišla do kraja i zasluženo osvojila prvo mjesto. Ovo je ujedno bio i zadnji kvalifikacijski turnir za Svjetsko juniorsko prvenstvo. Nažalost, Sara je završila na drugom mjestu kvalifikacija zbog prva dva turnira koja je izgubila u finalu. Nemamo za čim žaliti, cure su odradile super posao. Pred nama su neki drugi ciljevi i nadamo se da ćemo ih uspjeti ostvariti," javio nam je trener i tajnik TKD Velika Gorica Igor Matić.

Čestitke curama na osvojenim medaljama.

Djevojke ćemo moći vidjeti u akciji i na Noći borilačkih sportova, u petak navečer na Tuđmancu. TKD Velika Gorica je jedan od nositelja ovog sjajnog projekta, a publici će se svojim vještinama predstaviti i Karate klub Velika Gorica, Judo klub Pinky, Judo klub Kokica, Hrvački klub Velika Gorica 1991, Boksački klub Velika Gorica, a kao posebni gosti i hrvatska hrvačka reprezentacija.

Sve skupa začinit će i Megablast, a početak je najavljen za 19 sati!

Noć borilačkih sportova prilika je da se predstave sportski dosezi klubova – od najranije dobi polaznika koji tek koračaju prve sportske korake pa sve do svjetski priznatih sportaša koji osvajaju najprestižnija natjecanja u Europi i svijetu.

Podijeli